Podanie intralipidov - Prievidza a okolie

niky_d
10. apr 2024

Prosím, viete odporučiť kde v Prievidzi a okolí vedia podať predpísané infúzie intralipidov? Alebo niekoho, kto by ich prišiel dať domov? Do nemocnice som volala ale nevedeli mi dať odpoveď, boli trošku zmätení z toho, len ma prepájali z linky na linku a nikto nič konkrétne nepotvrdil. Mám ich z imunológie z Prešova, preto je pre mňa nereálne dochádzať tam každé 2 týždne na podanie. Vďaka.

e1i
10. apr 2024

@niky_d s tymto je problem ak nemas nejaku znamu ochotnu tak tazko pochodis.podanie nie je uplne bez rizika takze nie kazdy sa na to da.

matricia
15. apr 2024

@niky_d Skúste Ados, zdravotné sestry, ktoré chodia domov a robia odbery krvi a ošetrenia rán po operáciách.

niky_d
autor
19. apr 2024

@matricia ADOS ma žiaľ odmietli 😔

henush
2. sep 2024

Ahoj, ja som dnes bola osobne v nemocnici a vedia mi to tam podať. Len ja tam chodím aj na gynekológiu a riešila som to priamo s mojou gynekologičkou.
Problém mám skôr s tým, že v žiadnej lekárni to nemajú, tak si to nemám ako vybrať. Predpísali mi LipoPlus alebo Omegaven a v žiadnej lekárni to nemajú, ani mi to nevedia objednať, lebo to nemá žiadny dodávateľ.
Mne to predpísali v Nitre u Dzurillu a povedali mi, že ak to nezoženiem, budem musieť chodiť ku nim, ale tiež mi moc nevyhovuje každé 2 týždne dochádzať do Nitry.

niky_d
autor
8. sep 2024

@henush V nemocnici mi to tiež odmietli. Ja som nakoniec chodila do súkromného infúzneho centra x-pain clinic Bojnice u Dr. Ferenčíka. Keď je predpis, nemajú problém podať akúkoľvek infúziu mimo ich špecializácie. Len som platila 19€ za každú. Ja som si to vybrala normálne v lekárni. Problém by bol keby som chcela len 1 ks. Ale ja som vyberala celú krabicu kde bolo 10 ks, takže to normálne objednali. Mala som ale iný intralipid (intralipid 20% sa to volá).