prosim Vas kde by sa dalo ubytovat a ma skusenost,1-2dnovy pobyt(2osoby) s virivkou dakujem
@janai1 viem ,ze su pozatvarane ale sukromnik co ma chatu mozno prenajima
@michaela025 no je lockdown, ak vas zastavia policajti, kde idete, chata nie je vo vynimke a musite vysvetlovat
@sisa_s ved tu okrese,lockdown je ale len pre obchody,ked pozeram fotky na fb ,ze sa chodia sankovat aj mimo okresu
zatial ma nikde nezastavili,nekontrolovali mi ani certifikat,ani v praci kazali a vobec nekontroluju
Pokiaľ viem tak nie je ani povolené prenajímať teraz chaty na ubytovacie ucely... A keď nekontrolujú znamená že si môžme robiť čo chceme ? Tu dobre nikdy nebude keď odborníci, vedci prosia ľudí nech sú zodpovední, umiera nám 100 ľudí denne v priemere a v tomto stave si zhaname chaty s virivkou... A tí istí sa potom budú rozčuľoval a čudovať ako je možné že sú pozastavene plánované operácie ... Zaráža má toto ozaj.
@michaela025 chodte do kupelov na vikend.
@michaela025 skus zavolat Mikasovi, mozno ti da vynimku 😄
@tosomja moznotam bude tiez
@michaela025 vies co su za to vysoke pokuty, kto nariadenie porusi. Nikto ta neubytuje, ani sukromnik.
@danielinaa ok uz som nasla a je to sukromnik dakujem za komentare
@michaela025 a okrem pokut ludia nahlasuju tych co porusuju policii, najma na dedinach, kde take chaty su. Naozaj je to bez sance. A aj sa cudujem ze to vesias tu, mas tu foto zverejnenu, bydlisko, az ta niektory tvoj milovany sused uda, potom sa necuduj. Ja uz kebyze idem porusovat nariadenie vlady, aspon to spravim anonymne a nevycapim si tu foto.
Teraz nikde, wellnes je zatvorené všade