Prosím boli ste tam? Oplatí sa to ísť pozrieť? Koľko stojí vstupné?
A ešte by som sa chcela opýtať, ak nechceme ísť na zámok, ale iba sa prejsť napr po záhradách, dá sa to? Nakoľko som našla vstupné iba spoločné s jaskyňou a do jaskyne nechceme ísť, nakoľko máme aj malé dieťa.
Ďakujem
Planinka - dieťa zdarma a doprovod stojí 4 či 5€ osoba. Za mňa vyhodené peniaze. Nič tam dokopy nie je - zo dve šmýkačky, jedna preliezačka a jedna väčšia trampolína 🙈 s druhou otázkou neporadím
@horskaholka ďakujem. No na druhú časť sa možno ešte niekto nájde
Zahradny park je verejny priestor, takze sa normalne mozes poprechadzat okolo zamku. Ale ako neviem ake zahrady necakaj- je to iba obchadzka okolo priekopy, kde z jednej strany je zamok rozbity...🫣🫣🫣
Vedľa Planinky je taký skleník s kaktusmi. Minulý mesiac ešte kvitli teraz už asi nebudú, ale sú ozaj krásne, to odporúčam 🙂
Ďalej vyhliadková veža Čajka tiež super. Aj hore pod vežou je super detské ihrisko. Je tam síce prehnane drahé parkovné, ale za tie peniaze isto lepšie ako Planinka 🙂 to odporúčam. A pokiaľ máte auto, tak v Prievidzi (cca 10min cesty od Bojníc) je lesopark s takou menšou výhliadkou. Tiež veľmi pekné miesto aj s detským ihriskom 🙂
Nikto?