Parkovanie v Bojniciach

cecilia29
20. júl 2024

Prosím Vás ženy, kde najlepšie parkovať v bojniciach ak ideme k zoo ? Nie je to parkovisko pri kúpalisku najdrahšie? Prejdeme aj kúsok pešo, nie je problém. ...

vroni
20. júl 2024

@cecilia29, boli sme v júli, všetky (teda aspoň tie veľké) parkoviska stoja rovnako. Hoci, to oproti cez cestu (oproti tomu parkovisku pri kúpalisku) malo obrovskú reklmu, ze lacné parkovanie, tak mozno tam.

zojanka
20. júl 2024

@cecilia29 Hneď za tými súkromnými parkoviskami je veľké mestské parkovisko. Odporúčam zaparkovať tam.

https://bojnice.eu/tour/centralne-parkovisko-me...

e1i
20. júl 2024

@cecilia29 akurat sme odtial prisli. Parkovali sme oproti tomu kupalisku,ako je parkovisko kupelov, vchod cez rampu za 2.vezickou. 5€/den. Na tej strane ako kupalisko bolo 12 e za den

e1i
20. júl 2024

@vroni to oproti bolo 5e za den.

vroni
20. júl 2024

@e1i, to bolo to pri zrkadlovom labyrinte, že? My sme bývali v hoteli, takže sme mimo parkovali len raz, videla som len reklamu...

e1i
20. júl 2024

@vroni bolo tam ze bojnice kupele vchod. To je vraj ten isty majitel ako oproti za 12/den ale ze kvoli kupelnym hostom dal taku cenu tam. Presli sme cez cestu a 200m hore chodnickom a boli sme pri zamku

vroni
20. júl 2024

@e1i, ano, to je to isté 🤣

cecilia29
autor
20. júl 2024

Ďakujem 🙂

chianika
25. júl 2024

@e1i Ahoj prosím ťa myslíš to na Kúpeľnej? pýtam sa ako dili, ale strašne dávno som nebola v Bojniciach a chcem vziať tento rok moje baby, zadávam do navigácie, preto sa pýtam..a pozerala som na Google Maps vyzerá byť dosť veľké - ako je to reálne, treba tam prísť do určitého času, aby si mala miesto, alebo nie je tak vyťažené? ďakujem!

e1i
25. júl 2024

@chianika neviem aka ulica ale oproti zamku. Nie po tej strane ako je zamok ale z cesty nalavo. Boli sme v sobotu poobede a miesta tam bolo habadej. Je to tam ako kupele bojnice oznacene. Po lavej strane a napravo budes mat zamok

chianika
25. júl 2024

@e1i a ešte vzdialenosť na zámok - vyhadzuje mi odtiaľ 550 m a ca 9 minút chôdze - môže byť?

chianika
25. júl 2024

@e1i to bude ono, sice su niektore recenzie 12€ a niektore 5, ale to bude zrejme ono, pozrieme, dakujem! https://www.google.com/maps/place/Parking+Swimm...

e1i
25. júl 2024

@chianika za 12 eur je to napravo,na tej strane ako je zamok. Oproti cez cestu je za 5

fido69
25. júl 2024

Na Bojnice spomínam často, najmä to platené parkovisko. Neuveriteľné, ale aj v centre Viedne parkujem lacnejšie. 12€ aj keď na deň je regulérne vypalné. 🤔