Prosím Vás ženy, kde najlepšie parkovať v bojniciach ak ideme k zoo ? Nie je to parkovisko pri kúpalisku najdrahšie? Prejdeme aj kúsok pešo, nie je problém. ...
@cecilia29 Hneď za tými súkromnými parkoviskami je veľké mestské parkovisko. Odporúčam zaparkovať tam.
Ďakujem 🙂
@e1i Ahoj prosím ťa myslíš to na Kúpeľnej? pýtam sa ako dili, ale strašne dávno som nebola v Bojniciach a chcem vziať tento rok moje baby, zadávam do navigácie, preto sa pýtam..a pozerala som na Google Maps vyzerá byť dosť veľké - ako je to reálne, treba tam prísť do určitého času, aby si mala miesto, alebo nie je tak vyťažené? ďakujem!
@e1i to bude ono, sice su niektore recenzie 12€ a niektore 5, ale to bude zrejme ono, pozrieme, dakujem! https://www.google.com/maps/place/Parking+Swimm...
Na Bojnice spomínam často, najmä to platené parkovisko. Neuveriteľné, ale aj v centre Viedne parkujem lacnejšie. 12€ aj keď na deň je regulérne vypalné. 🤔
@cecilia29, boli sme v júli, všetky (teda aspoň tie veľké) parkoviska stoja rovnako. Hoci, to oproti cez cestu (oproti tomu parkovisku pri kúpalisku) malo obrovskú reklmu, ze lacné parkovanie, tak mozno tam.