Nie je to o tom, že sa mi nechce do práce. Proste mi skončila lekárka, dozvedela som sa to len teraz. Musím čakať 3 týždne kým ma pridelia. Mala som zdravotný problém, ostala som doma. Lekárov, ktorých som obvolala ma odpískali.
"tak som ostala doma", ved ked skonci lekar, niekto ho zastupuje...ak akutne, mala si ist vecer na pohotovost... zober si na ten den dovolenku alebo neplatene volno, teraz dodatocne nic nevymyslis...
Pardón. Opýtala som sa. Nezabite ma...
@viestta Ty asi nepracuješ, čo diskusia to tvoj "názor"...
@viestta neviem ale j som nikdy nemala orazitkovanu priepustku na cely deň od zamestnávateľa. A keď až ráno sa rozhodneš, že ides ku dr. kto ti to orazitkuje? Len zavolas do prace, že ides k dr a vybavené nie? A tiež sa mi stalo , že som mala p cko aj z iného mesta ako mam trvale bydlisko . Veď keď je to speivialista napr. tak idem k nemu aj keď je mimo moje trvale bydlisko. Ale zháňať nevypisanu priepustku na mk by má v zivote nenapadlo....
Ja by som skúsila svojho gynekologa alebo zubára poprosit, predsa len už ma poznajú, možno by sa s nimi dalo dohodnúť, popripade so sestričkou.
Je to jedno či máte dopredu lístok alebo pozadu, či s menom alebo bez mena. Je to podvod. A existujú aj námatkové kontroly, či naozaj lekár vyšetril pacienta, ktorý si vykazuje u zamestnávateľa vyšetrenie u lekára.
som akože netušila, že sa to takto robí. veď si vezmi dovolenku a hotovo ako tam podľa mňa nemáš čo iného spraviť, ak sa ti nechce ísť do práce
Ďakujem, mám už nahlásenú dovolenku. Ospravedlňujem sa za túto diskusiu.
Tak dnes som tu uz videla naozaj vsetko 😂 len by ma zaujimalo keby ti niekto poslal a nahodou zamestnavatel by si to chcel overit naco ma pravo tak by bolo dost zaujimave Ako by zareagoval doktor, ktory by ani nevedel, ze ma taku pacientku 😂
Môžem ti dať z centra asistovanej reprodukcie 😂😂😂
Bože vy tu narobíte z toho drámu 😂
Mám nejaké, len neviem odkiaľ si, aby to nebolo cez celé Slovensko
Veď napíš odkiaľ si
Na SK nikdy nebude dobre, keď podvod sa tu prezentuje ako niečo úplne normálne.
Jaj ženy... Keby boli všetci taki poctivi ako sa tu niektoré prezentujete, na Slovensku by bolo malé Švajčiarsko...
U nas napr.moja kolegyna ma doma uz opeciatkovane od lekara a ked potrebuje,tak to pouzije. A to,ze treba hlasit dopredu paragraf. Ano,ked si objednana. Ale ak ta rano zacne boliet zub,ci chrbat,tak nic dopredu neoznamujem ,ale dam vediet rano. A ziadnu priepustku mi v praci nedavaju.
A nechapem,co to tak riesite. Zo zakona ma kazdy narok na 7 paragr.na seba a 7 na rodinneho prislusnika.
Autorka,ak nemas potvrdenie od lekara,tak chod k inemu,zastupujucemu. Na dverach ho ma urcite napisaneho.