Rada by som si privyrobila príležitostným alebo pravidelným opatrovaním detí v PD, Bojniciach alebo blízkom okolí. Mám aj vodičák s autom a rozprávam aj anglicky a nemecky. Neviete o nejakej sprostredkovateľskej agentúre alebo konkr. rodine?
Dobrý deň. Potrebuje nejaká mamička pomôcť s opatrovaním detí? Ponúkam pravidelné alebo príležitostné opatrovanie. Mám 40 rokov a 2 deti vo veku 6 a 8 rokov. Opatrovať môžem kedykoľvek okrem po až štv v čase od 07.00 do 16.00, kedy som v práci. Auto mám, tak v prípade potreby viem zaviesť na krúžky, vyzdvihnúť deti zo školy, škôlky a podobne... Nemáme problém ani s prespávačkou, ak budete treba. V prípade vážneho záujmu bližšie info po telefóne, príp. osobnom stretnutí.
@mamkaatatinko .. ahoj prosim ta ja by som ta potreboval.. lebo mam 3.5 rocnu dcerku a potreboval by som opatrovanie.. prezvon ma 0944732775
@mamkaatatinko aktuálne?
Tie čo ponúkate opatrovanie deti máte nejaké školy nato ? Alebo čo treba na to aby som mohla opatrovať druhé deti ?
@dobromila dobrý deň potrebovala by som opatrovať deti moje t.c. 0948775803 môžete mi zavolať