Ahojte poznáte Mudr Mikula zubára ? V Prievidzi ďakujem
@simaa1105 a prečo ak smiem vedieť
Nepocula som na neho moc dobre veci, ale kedze som bola v PD “nova” a podla obvodu som k nemu patrila tak som tomu dala sancu. Najviac co mi vadilo a prislo mi uplne neprofesionalne bolo to ze mu neskutocne smrdeli prsty od cigariet. Mne uplnemu nefajciarovi bolo z toho zle. A dalsia vec, nemal nikde ziaden cennik, dokonca ani ziaden doklad o zaplateni. A to mi ani nepovedal cenu s/bez dokladu, rovno suma a doklad nikde
@simaa1105 a keby si to chcete dať preplatiť ako bonus poisťovní...potom ako bez dokladu? A keby si vypýtate doklad?
@elenajezova to bolo 5r dozadu, v tom case este neboli tieto preplatenia poistovni a tak som to ani neriesila.
Mozno sa situacia s nim zmenila k lepsiemu, treba vyskusat. Ja som tiez pocula nanho vseliake reci a aj tak som skusila
@miruschka9 nikdy ! Chodila som k nemu teda ostala tak keď chrenom tam skončil a zničil mi zuby ... trhal mi zapálený zub za živa, večne smrdel od cigariet a o doklade o zaplatení nevravím keď som žiadala vždy tam dali to co mi nerobili pýtal peniaze veľa vždy.. až som si raz jedného dňa povedala ze odchádzam a išla ku kuklovi do kanianky a už rok mi opravuje zuby oni sú tam úžasný
@miruschka9 bola som tam raz, prvy a posledny krat