MUDr. Ivan Hajaš - stomatologická ambulancia

kessy25
28. jún 2023

Ahojte caka ma chirurgicke vyberanie dvoch osmiciek myslite ze to urobi naraz alebo da dva terminy? Posiela ma tam moj zubar
. A druha otazka neviete priblizne kolko ma to bude stat ?

emily44
28. jún 2023

@kessy25 mne trhali osmičky minuly týždeň. Obe naraz mi robili na pravej strane. A o dva týždne ma čakajú obe na lavej strane. Záleží asi aj na tom či sú na rovnakej strane tie zuby. Podľa toho budú trhať buď naraz alebo nie. A stalo ma to 100 eur aj s injekciami

kessy25
autor
28. jún 2023

@emily44 na jednej strane na lavo su a idem na jeden krat.. prosim vas kto vam to robil? Mne ma ta doktorka. Bolelo to ?? Dost sa toho bojim

poopsie
28. jún 2023

Ja som bola u Kuklu, zákrok nebolí, hrozné je to potom keď odoznie umrtvenie... Chytil ma aj nejaký zápal, tak mi dal atb... O hornej čo len vytrhol som ani nevedela... Ale ten čo vyberal chirurgicky, tak o ňom som dosť dlho vedela... Ale za týždeň sa zahojilo

emily44
28. jún 2023

@kessy25 mne to trhala ta doktorka a úplne v pohode ani som nevedela aj keď prestala účinkovať injekcia a odtrplo to tak som to skoro necítila. Ale toto je asi individuálne.

kessy25
autor
29. jún 2023

@emily44 a kolko to asi tak trvalo??

emily44
29. jún 2023

@kessy25 za 25 minút som bola vonku 🙂

kessy25
autor
13. júl 2023

@poopsie prosim ta a kedy ti zapal zistil pri trhani? Ci az potom

poopsie
13. júl 2023

@kessy25 no po dvoch dňoch bolesť a opuch neprechádzali, tak strašne ma to bolelo až som si dávala flector a potom som mala aj horúčku večer štvrtok a piatok som išla k zubárovi a dal mi atb a prišla úľava

kessy25
autor
13. júl 2023

@poopsie lebo mne to vcera trhali a dnes stale opuch a bolest hrozna flector davam

luccija
13. júl 2023

@kessy25 mne sa spravil zápal do pár dní pulzujuca silná bolesť a opuchlo mi lico, normálny opuch s bolesť môže trvať aj 2,3 dni

kessy25
autor
14. júl 2023

@luccija takze moze to byt este v poriadku?? Lebo mne ked spodny trhala vravela ze tam mam este zapal