Kde varia chutné menu v Bojniciach?

1. júl 2024

Ahojte, chystame sa na pár dní do Bojníc. Pozerala som recenzie na restiky v okoli,ale bola som prekvapená z tých cien,ze rodinny obed cca 60-70e.To si velmi neviem predstavit dat kazdy den. Viete mi poradit nejaky penzion/restiku, kde varia chutne obedove menu za normalnu cenu?
Vdaka.

veronka1996
1. júl 2024

V Bojiciach sa bohužiaľ pod 12 EUR/osoba nikde nedá najesť, ešte aj v tej najlacnejšej reštaurácii na konci mesta (Pod Farou) stojí obedové menu takmer 10 EUR. My sme sa chodili stravovať prevažne vedľa do Prievidze, kde sú ceny oveľa nižšie (chutilo nám v podniku Trezor na začiatku mesta, občas sme zašli do mekáča pri športovej hale).

natall113
1. júl 2024

Za mňa Opatovce nad Nitrou Cassa Mia pizza pasta a druhá reštaurácia si nepamätám názov tuším pizza Liberta

vikisukik
1. júl 2024

to su proste bojnice. muz sa smial, ze v tatrach si dal lacnejsie pivo ako v bojniciach. ked chcete lacnejsie, tak radsej zbehnite do prievidze alebo niekam do okolitych dediniek.

floren
1. júl 2024

Hotel Lipa

autor
1. júl 2024

@veronka1996 Dakujem za tip, tak pojdeme radsej tam,lebo taketo ceny sa nestravujeme ani v BA😳

erika212
1. júl 2024

V meste v Prievidzi máme veľa výborných reštaurácii kde dobre varia a za top ceny. Na rozvoji je cinska reštaurácia. Majú švédske stoly myslím,že za 6,50. Po 16-17 je toho už menej ale stále sa dobre najete. Valhala má obedné menu a mega veľké porcie. Teraz v nedeľu sme boli na menu. Šošovicová polievka a kačica bola za 7,50. Ešte aj nápoj je v cene. Je to sice na sídlisku ale podľa navigácie sa sem ľahko dostanete. Parkovanie priamo pred Valhalou. Tehelňa je tiež vo varení top majú terasu a robia aj výbornú pizzu. Ceny super. Meridiana je tiež výborná ale tie cenu sú možno ešte kúsok vyššie ako v Bojniciach. Ale je tam detský kútik. Vnútorný a aj vonkajsi. Ak chcete dobré raňajky alebo desiatove polievky, koláčik alebo kávu, tak odporúčam v Prievidzi pekáreň Dobrota. Je po ceste smerom z Bojnice do Prievidze. Na Bojnickej ceste. Je tam veľký detský kútik. Parkovanie priamo pred pekarnou. Tam s malým tiež rada chodím. V obchodnom centre Korzo je reštaurácia, kde sú švédske stoly za 10€. Varia také klasické obedy plus jedálny lístok. Je to síce už drahšie menu ale zase pokiaľ sú deti nejedaci, tak tam si vyberiete. Môžete vyskúšať. Po 16 hodine sú myslím už za 5€. Dlhšie sme tam neboli na obed. Kľudne sa pýtajte ak vás niečo zaujíma 🙂. Teraz ma rýchlo nenápadne, kde sa dá ešte dobre najesť a hneď aj zaparkovať.

erika212
1. júl 2024

A úplne som zabudla na jantár, tam varia výborne menu za 7-8€. Záleží, čo si vyberiete. Menu mávajú na stránke aj na faceb. Parkovanie bezproblémové priamo pred reštauráciou. Tiež cesta tam z Bojnic pár minút.

anitta98
1. júl 2024

áno, v Bojniciach je všetko drahé, ale tak sú to Bojnice 😀 nám veľmi chutilo v Muzike na námestí, to sme sa ozaj zalizovali. najlacnejšie to nie je, ale keď už sa chceš niekde fakt že dobre najesť, tak tu.

miskamisiq
1. júl 2024

My keď sme boli na týždeň v Bojniciach, veľmi mám chutilo SQUARE Bojnice. Mali aj deň e menu (fakt to bolo fantastické jedlo). Potom sme vyskúšali aj ich street food a taktiež to bolo výborné. Je to priamo v centre na námestí.

autor
1. júl 2024

@erika212 Dakujem za obsirnu odpoved,pomohla si mi velmi❤️ Aj vam vsetkym ostatnym. Vdaka vam od hladu nepomrieme😂

dobromila
1. júl 2024

Denné menu Po-Pia je aj v hoteli Magura v PD. Dve jedlá sú za 5,90 vrátane polievky, ktorú si čapuje hosť z misy a porcia druhého jedla veľmi veľká

wewe321
9. júl 2024

No ceny všetkého v Bojniciach (od parkovania až po kúpalisko) sú také nadnárodné 🙂 Určite sa oplatí zbehnúť do Prievidze. My sme po ceste cez PD objavili Golem pub. Od pondelka do piatku do 18:00 majú všetky pizze za 5e. Na výber boli aj burgre a iné jedlá. My sme si pochutili 🙂 Snáď sa Vám dovolenka vydarila 🙂

fido69
25. júl 2024

Meridiana - cena obedového menu je 8€-9€, ale stojí to za to. 😉
Je nutné sa na obedové menu pýtať anonymne? 🤔