Kde v Prievidzi na testovanie pred dovolenkou?

martinka13
1. júl 2021

Ahojte. Tie čo plánujete letecky dovolenku a potrebujete test, kde sa v okolí (aj 50 km) dáte testovať?

nenullienka
1. júl 2021

ja som bola za rampami, pri Husqarne (BOZP), ulica Šumperská. Objednala som sa cez Online leb. Ale PCR 50€.

birika
1. júl 2021

Možnosti testovania na COVID-19 v Prievidzi a okolí
NA FACEBOOK
VYTLAČIŤ STRÁNKU
POSLAŤ EMAILOM
UPOZORNIŤ NA CHYBU
1. 7. 2021 14:20
Od štvrtka 1. júla 2021 ukončilo činnosť päť mobilných odberných miest na bezplatnú diagnostiku COVID-19 formou antigénových testov. Na vyšetrenie antigénovým testom je možné sa objednať u poskytovateľov zdravotnej starostlivosti za úhradu.

Tak ako na celom Slovensku, aj v Prievidzi od štvrtka 1. júla 2021 ukončilo činnosť päť mobilných odberných miest na bezplatnú diagnostiku infekčného respiračného ochorenia COVID-19 formou antigénových testov, ktoré boli zazmluvnené ministerstvom zdravotníctva. Takisto bezplatné vyšetrenia formou antigénového testu už neposkytujú Nemocnica s poliklinikou Prievidza so sídlom v Bojniciach a Nemocnica AGEL Handlová a.s.

Na vyšetrenie antigénovým testom je možné sa objednať za úhradu, ako samoplatca.

BOZPO, s.r.o.
V Prievidzi vyšetrenia pre samoplatcov vykonáva spoločnosť BOZPO, s.r.o., Šumperská 44, 971 01 Prievidza. Online objednávanie na antigénové testovanie nájdete tu. Vyšetrenia sa vykonávajú v pracovné dni v čase od 7:00 hod. do 15:00. Informácie o objednaní sa na PCR testovanie (zo slín alebo výter) za úhradu nájdete tu.

Neparkujte svoje vozidlá na súkromnom parkovisku pred predajňou URBIS – Husqvarna. Využiť môžete centrálnu mestskú parkovaciu zónu.

Nemocnica AGEL Handlová a.s.
Vyšetrenia pre samoplatcov (PCR, PCR zo slín, protilátky a antigénové testy) poskytuje aj Nemocnica AGEL Handlová a.s. Odbery na antigénové testovanie sa vykonávajú v pondelok a štvrtok v čase od 12:00 do 13:00. Odberové miesto je umiestnené v budove vrátnice. Podrobnosti o dňoch a časoch vykonávania odberov na PCR testovanie, a odkazy na rezervačné formuláre nájdete tu.

Informácie budeme dopĺňať
Ďalší poskytovatelia zdravotnej starostlitosti plánujú tiež ponúknuť možnosť vyšetrení pre samoplatcov za úhradu. Po potvrdení z ich strany budú informácie do článku doplnené. Ak ponúkate vyšetrenia na prítomnosť ochorenia COVID-19 v Prievidzi a okolí, radi pridáme informáciu o vašich službách do tohto prehľadu, ozvite sa nám na info@prievidza.sk.

martinka13
autor
1. júl 2021

Ďakujem. My letíme v nedeľu na obed, tak to tak blbo vychádza. Neviem, čo stihnú poslať výsledok z PCR z piatka a antigenovy v sobotu nerobia...

martinka13
autor
1. júl 2021

@nenullienka ako dlho trvalo doručenie výsledku prosím?

nenullienka
1. júl 2021

@martinka13 ani 24 hodín. Na 8:00 som bola obj3dnaná a výsledok prišiel 23:00

martinka13
autor
1. júl 2021

@nenullienka ja mam obavy kvôli víkendu.