Ahojte maminky, dcérka zbožňuje tieto keksíky, neviete mi prosím na istotu povedat, či ich niekde v Prievidzi viem kúpiť? 🙏 Vopred ďakujem 🫶
Podľa mňa vsade
Billa,kaufland
Fresh, Billa, lidl
V lidli nie...
Aj v Tescu
Aj v Lidli su pod inou značkou, ale je to uplne to isté ...
aj v jednote.
@nikoleta999 je to jednoducho napodobenina....ale nie sú to originál Lotus keksy
Maminky to viem, že normálne ich predávajú v obchodoch, ale ja som myslela také, čo keď prídete na kávu tak Vam dajú ku kávičke, každý keksíky je zvlášť zabalený.. 😂 Naša dcérka je v tomto taká, že tieto malé keksíky, keď nám niekde dajú ku káve, ide sa za nimi zošalieť, ale keď jej kúpim "obyčajne" lotusky v obchode, nechce mi to.. 🤣🤣 Neviem ci ju baví to odbalovanie, alebo čo, už som sa aj v kaviarňach niektorých pýtala, ale vraj to dostávajú ku kávam, tak neviem kde by som to zohnala.. Na nete som pozerala, ale čo som našla asi 3 stránky, tak vypredané.. Aj na mall je to vypredané.. Poraďte prosím ak viete.. 🫶
oh asi ti velmi nepomozem, ale maju ich v metre, ked som vsak pozrela mapu najblizsie mate dost daleko... a este aj kartu je potrebne mat
Ja som normálne našla na edelia. sk ak by si chcela objednať
Alebo yummy, tam sa viac oplatia asi
V BA ich maju v jednych malych potravinach, ale pozeram ,ze si z KE, tak tato informacia ti velmi nepomoze ,ale ak ich nrnajdes ,mozem Ti ich kupit a poslat postou:D
Jednota, billa , Kaufland kupujem pravidelne
Nemáte Action v meste?
no v kauflande ich zozenies len v celku. takto po jednom balene to maju asi priamo kaviarne dohodnute s dodavatelom.
po jednom su balene v tych polovicnych baleniach, mava to bezne aj billa, aj ine obchody, len to nie je to dlhe balenie, ale to polovicne
ja ioch kupujem v Zdroji, ked idem robit cheescake gastanovy
take osobitne balené som videla v Metre nedávno.
V Bille mavaju bezne balicek, v ktorom su balene po 1 ks, ako je to v kaviarnach. Ja to tiez rada kupujem vtedy, ked cestujeme niekam a nechceme mat auto plne omrviniek zo sacku, ktory je velky a ostava otvoreny.
Metro ma tieto balene po jednom...
Metro
v Kauflande