Dobrý deň, neviete mi niekto poradiť firmu v Prievidzi kde sa dá pracovať ako it analytik, technik, programátor alebo telekomunikačné siete, poskytovatelia internetu. Priateľ skončil školu s takýmto zameraním ma Ing titul ale nedarí sa mu nájsť prácu v Prievidzi. Ďakujem za pomoc.
@c_est_la_vie tak diplomovku mal ohladom cloudovych služieb, skôr zameranie na siete a poskytovanie internetu, programovanie routerov a takéto vecičky. Scriptovacie a programovacie jazyky no, z tých základných ovláda základy, keďže na škole na to nemajú čas aby sa tomu venovali naplno, ak má chápeš 🙂
sorry a co robil pocas vysky? mame v robote chalanov studakov, ITckarov co studuju a vsetci ich spoluziaci popri skole robia....
kde robil popri vyske? s ing titulom musi mat uz aspon 2 roky praxe....
nech hlada vo vacsom meste ked v prievidzi nevie najst, Bystrica, Zilina....
@lucik194 ok, skvelý názor.. Tak asi potrebuje tu keď tu bude bývať! Načo komentujes keď nevieš poradiť 🤦🏼♀️
Škoda no... Lebo muž hľadá nejakého juniora k sebe, prípadne aj do jednej firmy viem na 100 percent hone office dohodit, ale oni potrebujú programatora ( react, php, JavaScript). Vedia zaučiť, ale pokiaľ poriadne nekodoval tak sa im to neoplatí.
Inak viem v PD o seitequ, jeden známy tam robil. Sietara nájdeš podľa mňa i v každej fabrike, len treba vydržať kým sa uvoľní .
Ale podľa mňa sa mu viac oplatí na rok- dva relokovat, naučiť sa niekde poriadne kodovat. Potom nájde prácu na HO a môže robiť z PD.
@c_est_la_vie na Ing mal potom zameranie na siete, ten seiteq ani nepoznám, práve preto som písala lebo nepoznám tu veľa firiem ktoré sa tomu venujú. Ale ďakujem 🙂
@c_est_la_vie prosím ta kde v PD je ten seiteq??
Prax?
sorry presne ako Ti napisali, na rok dva pohladat inde a popri tom hladat v prievidzi.....
alebo uplne normalne nech hlada sietara mimo Prievidze, poznam troch sietarov, vratane toho co mame my v praci, vsetci robia 50/50 doma verzus HO, takze dokaze robit par dni mimo prievidze a potom tam prist....
vies ono nepises kde robil predtym, prax... nic, sietarov je potrebne vsade.... len netreba sa hned na vsetkych hnevat a osopit ked Ti niekto povie vlastny nazor....
Neviem kde je, ja nie som z PD, ale určite vygooglis presnú adresu
@c_est_la_vie Ahoj, kludne mozes robit z domu u nas. Jak koderi tak testeri. Nemusis byt v IT predsa uviazany k PD
Aké skriptovacie a programovacie jazyky ovláda?
Robil aj nejaké projektiky popri škole?