Info o areáli Bojnických kúpeľov

janapeterjana
27. jún 2023

Ahojte. Z akej strany sa dá dostať do areálu? Kde je vstup? Chceme prísť pešo s deťmi. A čo všetko tam vieme pochodiť? Vieme tam stráviť nejaké 4 hodky? Preliezky, jazerá, reštika? Čo je tam pre deti?

korylan
27. jún 2023

@janapeterjana ako sú parkoviska do zoo,pôjdete kúsok vyššie a tam je vstup.

stankadu
27. jún 2023

ako je parkovisko do zoo a kúpaliska, pôjdete trošku do kopčeka. Prejdete na druhú stranu cesty a cez takú bránku sa dá prejsť do areálu. Pre deti neviem či tam niečo je, ale skoro na konci areálu je jazierko a v strede kaviarnička. Areál je dosť velký, nachodíte sa. Ale je tam krásne, totálne iný svet, taký klud a pokoj. My sme išli len po cestičke okolo kúpelných domov rovno ku kaviarni.

lintu
28. jún 2023

Sú tam dva oficiálne vstupy. Jeden zhora cez turniket, ako spomínajú baby. Druhý je dole neďaleko dedinky Opatovce (ak by bolo treba, stojí tam aj MHDčka, ktorá premáva z a do PD). Areál kúpeľov je lesopark. Milión ciest/chodníkov, potok, umelo vybudované jazierka, vodopád, fontána, prameň kde sa dá nabrať minerálna voda, lavičky,...v prípade šťastia menšie divé zvieratká. Najesť sa viete napríklad tu http://www.kupele-bojnice.sk/-kam-v-kupeloch. Pre decká je určený hlavne priestor okolo kúpeľného mlyna a menšie ihrisko pred liečebným domom Lysec. Sú tam preliezky, šmýkačky,... Je tam pár obchodov zväčša s oblečením, čiže na nejaké nákupy sa tam určite nespoliehajte.