Ahojte, prosím Vás aké máte skúsenosti s gynekológom s Pánom doktorom Köszegym? Teraz mam Nidala ale chcem odísť čo najskôr. Ďakujem
Aj ja som tam chodila, čo sa týka prievidze doktor je v pohode(sú tu aj horší 🙃) - aj keď sú niektoré veci ktoré ma od neho odradili. Sestrička je strašne náladová. Odišla som odtiaľ . Ale podľa recenzii je dobrý, ešte si chvália aj dr. Gaža.
@clean ak sa môžem opýtať, prečo od Nidala čo najskôr odísť ? Ďakujem
@foxxie27
@katulienkaja ďakujem Vám 🙂 skúsim ešte niekoho pozrieť. Počula som to už od viacerých na tu sestričku 🙈 a ja som taka že ako na mňa druhý tak ja na nich, tak rozmýšľam len kvôli nej. 🤣😁
@andrejka1606 otras prístup, sestrička to isté. Bola som tam s bolesťami pod bruškom včera mala som aj s moču výsledky doktorka mi kázala mu ich dať. Hneď ma poslal kade ľahšie a idem mu vysvetliť aké mám problémy a trulo mi bude ukazovať rukami aby som si pohla. Počujem samé zle skúsenosti s nim poslednú dobu. Nemá si brat toľko pacientiek keď nestíha. A vlastne mi ešte povie že mi nespraví stery ani nič. Na preventívku mam nárok až od marca. Takže neviem do teraz co mi je. 🙂
@clean nuž, neviem ti povedať, čo by sa stalo, keby si na ňu taká istá 🙂 ja som extrémne nekonfliktný typ a nechám si všetko, tak vždy to nejak prehryznem a idem ďalej..... ale okrem toho, že je protivná, povinnosti si plní svedomito..... raz som (neznalá veci) prišla s akútnym problémom v čase, kedy to zrovna nezapadalo do toho ich špéci harmonogramu , ale nakoniec ma zobrala dnu, aj keď prednáške o tom, kedy sa chodí, som sa nevyhla :D
@clean pripajam sa k nazoru na lekara, ktory je velmi fajn, ale sestricka je ozaj truba. Po dnesnej prehliadke si budem pytat kartu. Chcela som odist hned po poslednom porode. Je maximalne neprijemna, protivna, a tych negative je kopa. Predpokladam, ze doktor o tom vie. Kedze vykonava sluzbu, kde si clovek nenavybera, neriesi to.pacientky aj tak bude mat🤷
@clean pán doktor je super, chodím k nemu už roky…. prístup k pacientke veľmi dobrý, pýta sa, vysvetľuje, s ním som naozaj nadmieru spokojná…. majú tam síce čudný systém, čo sa týka ordinačných hodín - presne vyhradené hodiny, kedy sa komu venujú, takže nefunguje to tak, že prídem, posadim sa a čakám do radu…..na preventívnu sa objednáva tak pól roka dopredu, ale dá sa na to zvyknúť…..za mňa jediný problém je pani sestrička, s ňou je to ťažko….niekedy má dobrú náladu, ale väčšinou nie a podľa toho sa aj chová…. už som párkrát odtiaľ išla zdeptaná a vždy, keď tam volám, mám stres, že čo zas bude…..aj som rozmýšľala, či kvôli nej nevymením lekára, ale podľa recenzií sa mi nikto nepozdával, tak hold musím sestričku nejak prekusnúť