Gynekológ v Prievidzi

xsimonkax
5. júl 2022

Ahojte viete mi poradiť dobrého gynekológa/čku v PD a okolí? Ďakujem 😊

zazrak1991
6. júl 2022

Ja som z pd okresu ,ale chodím k ženskému do Handlovej, som maximálne spokojná 🙂 chodím tam už roky ,predtym k dr. Borkovej , tá ale išla do dôchodku a ordináciu prebral dr. Wallenfels, nemenila by som 🙂

koruhva
8. júl 2022

@zazrak1991 Vynikajúci doktor, rozhodne tiež odporúčam 🙂

misica16
11. júl 2022

@xsimonkax ja tiež chodím do Handlovej pani doktorke Sonogovej, za mňa najlepšia 😍

pepa1
5. jan 2023

Ahojte, Hladam noveho gynekologa, so starym som nespokojna a neviem ci vyskusat v Handlovej Sonogovu alebo Wellenfels, pripadne v PD Koszegy alebo Sviezeny, len neviem ci uz nemaju dochodkovy vek. Prosim vas, ake mate skusenosti? Tehotenstvo uz neplanujem, mam po 40tke, skor riadne preventivky a neskor aby vedel poradit aj s problemami, ktore pridu za chvilu s vekom. Terajsi gynekolog ma rychlo odpinka, nech ma pokoj. Dakujem za kazdu radu

pepa1
6. jan 2023

@zazrak1991 @koruhva hladam noveho gynekologa, vy chodite k mudr. Wellenfels, ste stale spokojne? Neviem ci ist k nemu alebo k Sonogovej. Prosim vas nemate nejake info o tychto lekaroch?

koruhva
7. jan 2023

@pepa1 ja som u pána doktora wallenfelsa a teda za mňa maximálna spokojnosť 🙂 veľmi príjemný ľudský prístup, odbornosť skvelá

pepa1
9. jan 2023

@koruhva a ma doktor Wallenfels sono? A mudr. Sonogovu pripadne Svieženeho nepoznas?