Nejaky dobrý gynekológ v Prievidzi?
MUDr. Keszegy za mňa. Veľká spokojnost
@leontina11 od toho som práve odišla
za mňa MUDr. Furo
@claudi2011 fakt? Dôvod môžem vedieť?
@leontina11 dva roky sa nám nedarí. Jedine co spravil bola folikulometria a poslal manžela na spermiogram. Keď sa nič nezistilo jeho jediná veta je ja neviem prečo sa nedarí. Nič viac. Keď sa konečne podarilo začala som spinit poslal ma domov čakať ci potratim nezobral mi krv ani nič a to bolo pred víkendom. Na druhý týždeň som hneď utekala do Martina za doktorom Krajkovičom ale to som už krvacala, mali podozrenie na mimomaternicove tehotenstvo, každý druhý deň som chodila do Martina. Potratila som nebolo to našťastie mimomaternicove. Môj doktor mi na to jediné povedal ze možno ste ani neboli tehotná. A to mal výsledky z Martina pred nosom tak videl ze som bola. 13 dní som krvacala. Keď som mu povedala ze v Martine v centre mi povedali ze ale tehotná som bola jeho odpoved bola len no tak ste potratila. A dva roky čakania a skúšania je podľa mňa veľmi veľa. Čakala som u neho Iny prístup chodila som k nemu dlho ale toto ma sklamalo.
@claudi2011 koszaghy není dobrý.mna tiež klamal že všetko o.k a bolo mimomaternicové a otrava krvi
.sestru tiež v bolestiach nechal v čakárni,kde mu potratila.
@sofinkasarah 😳😳 to je strašne
@claudi2011 za mňa určite MUDr. Gažo na Severe.. 👌 skvelý prístup, aj ako odborník za mňa super.. aj pani sestrička je veľmi milá.. 👌😉