Dobrý gynekológ v Prievidzi

dandelione
29. sep 2023

Ahojte, prosím poraďte dobrého gynekológa v Prievidzi alebo v okolí, ktorý má aj ľudský prístup a nezanedbá prípadné problémy aj počas tehotenstva.

cukricek4
29. sep 2023

sestra zije v Prievidzi a chodi ku Gazovi. jej velmi vyhovuje, vraj sa sprava dost profesionalne 🙂

weronika_nika
29. sep 2023

@dandelione ahoj. Na p. Gaža mám presne opačnú zlú až nezodpovednu skúsenosť a teraz som prešla od neho k inému lekárovi.

dandelione
autor
29. sep 2023

@weronika_nika ahoj, d’akujem, a ku komu si prešla, prosím?

babina_33
29. sep 2023

@weronika_nika Tak tomu nerozumiem, s takymto nazorom nanho som sa teda este nestretla napriklad. 🙂 Chodila som k nemu a mne absolutne vyhovoval vo vsetkom. Vsetko o mojom zdravotnom stave som sa dozvedela, zbytocne nerozpraval, ked nebolo treba, za mna profik. Vsetky vysetrenia prebehli v poriadku zakazdym.

martinka13
29. sep 2023

Ja som tiež s Gažom spokojná

weronika_nika
29. sep 2023

@dandelione do Handlovej k doktorovi Juraj Wallenfels

patricka
29. sep 2023

Ja mam tiež Gaža a max spokojnosť.

misiacikova
30. sep 2023

@dandelione ja som odišla od Dr.Nidala ku Dr. Sonogovej v Handlovej a je naozaj úžasná. Momentálne som tehotná, všetko podrobne vysvetli aj počas vyšetrenia, ak ké problém, venuje sa mu dostatočne, nič nepodcení. Za mňa klobúk dole, s takým prístupom som sa ešte nestretla. Navyše je veľmi príjemná a ľudská. Zodpovie akékoľvek otázky.

katulienkaja
30. sep 2023

Aj ja chodím do Handlovej k Dr. Sonogovej -najlepšia gynekologička.

weja07
1. okt 2023

@dandelione ja chodím ku dr Gažo a som spokojná. Som u neho 9 rokov a nemám s nim zlú skúsenosť zatiaľ 🙏 mam 1 dieťa a chodila som do poradne k nemu a dokonca som mala rizikové tehotenstvo, nič nezanedbal, jedine co mi nevyhovuje je ze neuprednostnuje tehotné a stravis tam polku dňa čakaním 😒 inak OK 👌

niky_d
4. nov 2023

chvália si Sonogovú v HA, tam ma však nevzali, ze maju plno, volala som cca 2 mesiace vzad :(
Šla som ku Gažovi, ale nie je to dobré. Možno sa zaujima viac, ako lekárka, ktoru som mala predtým, ale ma neodborne nazory. Napr. nutil nasadit gestagen pred ovulaciou - co je taka hlupost aku svet nevidel. Mam ovulaciou az 18 DC cca aj to videl na UTZ ze este nebola, ale aj tak proste tabulky hovoria ze 16ty den, tak to podľa neho tak musi byt. Aj u inej lekarky ked som bola v MT tak vyslovene vravela ze gestagen sa nemoze nasadzovat pred ovulaciou lebo ju vyblokuje. Takže Gaža určite neodporúčam.

lovesimkaaa
17. nov 2023

Určite v Handlovej MUDr. JURAJ WALLENFELS, chodila som k nemu počas prvého tehotenstva zo Žiliny, oplatilo sa cestovať a teraz som druhýkrát tehotná a cestujem z PD. Ani dlho sa u neho nečaká. Sestrička je tiež veľmi super. Obidvaja sú veľmi milí a ľudskí. Nikdy som s nimi nemala negatívnu skúsenosť.

miri55
6. dec 2023

@dandelione ja Vám môžem odporučiť aj Mudr. Rákošová v PE. Ja som k nej prešla pri prvom tehotenstve a bola to najlepšia vec, čo som mohla urobiť. Prístup k pacientovi úžasný, je profesionálka, má super vybavenie s ktorým aj vie pracovať. Nedávno som porodila druhé bábätko a opäť spokojnosť so starostlivosťou. Nájdete na ňu možno aj zlé recenzie, že sa dlho čaká,ale ja teda takúto skúsenosť nemám. Možno ak by ste neboli objednaná, pretože fungujú tak, že na všetko sa objednáva, samozrejme okrem urgentných prípadov tie berie ráno, ale ak sa dá, tiež je dobré zavolať.