Detský zubár v Prievidzi

lias3915
5. jún 2023

Ahojte, viete mi odporučiť zubára ktorý berie aj malé deti ? Všetci ktorých som sa pýtala berú od 5 rokov. Potrebujem pre ročnú 🙂 Ďakujem 🙂

dobromila
6. jún 2023

@lias3915 ktorí berú prosím nových?

lias3915
autor
7. jún 2023

@dobromila neviem preto sa pýtam

dobromila
7. jún 2023

@lias3915 myslím dospelých, veď píšeš, že berú nad 5r...tí, ktorých si sa pýtala

vanka18
8. jún 2023

@lias3915 maleho mi zobral normalne moj zubar a prvyraz ho pozedal ked mal asi 2 roky. Ide o to, aby dieta spolupracovalo, preto mozno nechcu male deti stresovat..

ivanabat
8. jún 2023

Ja s deckami chodím k MUDr. Novákovej, teda ona už nerobí, ale jej ambulanciu prebrala iná mladšia zubárka, je veľmi fajn ku deťom. Telefónne číslo si ale pokojne vygooglite s menom Novákovej. Nemám vedomosť, že by nebrala. Skúste jej zavolať budúci týždeň, tento má dovolenku.

lias3915
autor
9. jún 2023

@dobromila pýtala som sa svojej zubarky tá už ale neberie ale pýtala som sa že keď budú brat že od koľko tak mi povedala že predškolákov áno ale že mladších nie. Pýtala som sa aj v pravne podľa obvodu a tiež mi povedali že neberú tak malé deti, na severe tiež neberú deti… zubári mimo obvodu neberú ale podľa obvodu musia.

ninah1486
10. feb 2024
Používateľ ninah1486 je nedôveryhodný
Je možné, že nejde o reálnu osobu, ale o profil alebo viacej profilov vytvorených za účelom propagovať konkrétne výrobky/služby alebo účelovo manipulovať diskusiu. Pozri príspevky od ninah1486.

vyskusaj tuto kliniku Zúbkové Víly - Prievidza, my tam chodime so synom, maju tak velmi dobry pristup k detom

lias3915
autor
10. feb 2024

@ninah1486 zubkove vily nebrali keď som tam volala a o tých cenách ani nevravim … nakoniec nás zobrali do pravna 🙂 zobrali muža aj malú, teraz som k ním prestúpila aj ja a plánujem k ním dať aj syna (momentálne má 2 mesiace takze ešte fura času) volala som 3 zubárom v Pravne a nakoniec oni zobrali. Oni mi sami potvrdili to že podla obvodu musia zobrať. Oproti mojej predošlej zubarke sú drahší ale zase nie je to take zle 🙂 malej urobili preventivku keď mala 15mesiacov a pekne spolupracovala. Stále lepšie ako ísť k zubárovi keď už má dieťa kaz alebo ho zuby bolia, chodíme tam každý mesiac a má aspoň zafixovanú doktorku aj sestričku pozitívne. Nie ako keď idem s malým k pediatricke a mala už chytá paniku že ideme pichat 😂