Čo sa oplatí vidieť v Bojniciach?

sandra49
20. mar 2024

Ahojte 🙂 ideme na par dni do bojnic. Co okrem zoo a zámku sa oplatí vidieť? Pripadne nejaké podujatie pre deti. Kľudne bojnice a aj okolie 🙂 ďakujem

xsimonkax
20. mar 2024

Zrkadlové bludisko, Čajka v oblakoch, Dinopark, Kúpele Bojnice, Múzeum praveku, Sokoliari Aquila, Bojnická jaskyňa, pieskové sochy, Gumiland.

pribinak
20. mar 2024

@sandra49 vyhliadková veža, sú tam atrakcie pre decka

bozzie
20. mar 2024

Vsetko to, co je spomenute vyssie 😀 Vlastne ani neviem, ci sa tam da vidiet aj nieco viac okrem tohto, toto mame vsetko obehane, ale tak cele Bojnice su krasne, aj co sa samotnej prirody tyka. 🙂

vsadeviem
Odpoveď bola odstránená
Zobraz
ibatanecnica
20. mar 2024

no ani som nevedela, že tam toho toľko je

sandra49
autor
20. mar 2024

@vsadeviem
@xsimonkax dakujem baby a ta jaskyňa je kde? Lebo som pozerala lístok na zámok a tam je ze aj so vstupom a prehliadkou travertinovej jaskyne. Myslíte to?

trevis12
20. mar 2024

V Opatovciach je kúpeľný mlyn- je tam ihrisko a vodná dráha...deti sa tam super zabavia. V Prievidzi sa oplatí ísť na Dráčik- reštaurácia a super ihrisko- nafukovačku,trampolíny a pod...

simonahra
20. mar 2024

@ibatanecnica je toho dost veru, ono za den sa to neda stihnut, ak chces navstivit vsetky spomenute miesta.

vsadeviem
Odpoveď bola odstránená
Zobraz
vsadeviem
Odpoveď bola odstránená
Zobraz
sandra49
autor
20. mar 2024

Baby ja vám veľmi pekne dakujem🙏🙂🩷 do bojnic chodíme skoro každý rok ale dcérka ešte bola malička tak nám stačilo sa prejsť do zoo. Takže už máme plán. Zoo, zamok+jaskyňa, čajka v oblakoch a tam uvidíme na ktoré atrakcie pôjdeme, snáď by som mohla aj ja ísť na tarzaniu alebo lezecku stenu😅 aj ten dinopark sa mi paci..toto nám asi bude pre tento krat stačiť, kedze chceme využiť aj wellness😅 este raz ďakujem! 🙂

evellm
20. mar 2024

@sandra49 tarzania je este zatvorené v čajka oblakoch a Dino park len za pekného počasia 🙂

sandra49
autor
21. mar 2024

@evellm ďakujem za info. Tak snáď ten Dino park aspoň bude. Ma byt pekne

b_mommy
18. apr 2024

No a samozrejme pripravte si plnú buksu peňazí 🙂🙃 Za mňa sú teda Bojnice predražené a až také vau atrakcie tam teda nie sú...aby trojčlenná rodina zaplatila dokopy 38eur za výhľad a následne podobnú sumu za malý parčík s vŕzgajúcimi dinosaurami? No dovi..

elia112
18. apr 2024

@b_mommy Súhlasím s týmto názorom..No ja mám z Bojníc zážitok na celý život.. :D :D ZOO bez zvierat, fakt je tam tých zvierat veľmi málo, v niektorých klietkach sú plyšové zvieratá a to bez srandy. :D :D :D Parkovné neskutočné a zážitok žiadny. :D Výhľad ČAJKA v oblakoch.. Z ceny sa mi zatočila hlava a to nie som človek, čo má priemerný príjem, ale sme s mužom nad priemerom.. Ako podľa mňa sú oveľa krajšie miesta, ktoré stojí zato vidieť.. Bojnice mi pirpadajú také ....... Ako z čias dávno minulých.. :D

b_mommy
18. apr 2024

@elia112 Veru za tie peniaze by som išla inam 😀 My sme chceli ísť aj do toho zrkadloveho bludiska ale nikto tam nebol a to malo byt ešte hodinu otvorené a ani živej duše nikde 🙈 Ako ZOO každý rok musí byť,ale aj tak sa tuším zvysovalo zase vstupné..No teraz mame v plane rozprávky čo budú na zámku v júni,len som nevidela vstupné zatiaľ nikde koľko je 🤔...ono keby aspoň bol nejaký citeľný rozdiel že vstupné dospelý vš dieťa ale čo tam je všade rozdiel 2-3€ ? 🙈

elia112
18. apr 2024

@b_mommy no ja som snáď este nezažila , že to zrkadlové bludisko bolo niekedy otvorené .. A to som tam bola fakt veľakrát .. 😂 A už ani nezistim, po mojej tohtoročnej návšteve Bojníc som cele Bojnice úplne zavrhla a povedala som si, že nikdy viac .. 😄 Svoje peniaze si vážim a viem ich použiť radšej na výlet , pri ktorom skutočne aj niečo uvidím …… Ale tak to je môj názor a ako vidím, tak nie som jediná s takýmto názorom .. Ale v konečnom dôsledku, každý sa môže rozhodnúť či áno, alebo nie .. Možno sú aj taki ľudia , ktorým sa tam reálne fakt páči ..