Ahojte, aké sú podľa vás výhody a nevýhody bývania v Prievidzi? Pracovné podmienky neriešim.A čo sa týka obchodov a služieb ste spokojné?
@elenajezova a čo sa týka časti bývania, kde odporúčaš hľadať byt?
No za mňa prvá časť Zápotôčok. Od rodinných domov po dvojprúdovky pri Jednote. My bývame na Dobšinského ulici...
Som rodená Prievidžanka z Dlhej ulice. Aj tam je super bývanie. Ale také praktickejšie sú už Zápotôčky. Tichšía je ale táto naša prvá časť.
@elenajezova pozerám na mape a zapotôčky sa mi pozdávajú 🙂 necpaly a tam pri lesoparku ( asi kopanice) to je asi trochu ďalej od centra však?
@zara1996 zapotocky sú preplnené, byt tam urcitr nehľadaj, katastrofa s parkovaním. Za seba odporucam sever (kopanice), je tu kľud, zeleň. Je to ďalej od centra ale dá sa aj na pešo ak človeku nevadí chodiť
Kľudne napíš súkromne
Je to v pohode. Čo sa týka obchodov, tak nie je to Viedeň ani Bratislava ale máš aj na výber a všetky potrebné obchody tu sú. Je tu veľa prevádzok, reštaurácie, bary, každý deň môžeš jesť inde. Navyše máš hneď po ruke Bojnice, čiže aj nejaká kultúra/ príroda/ atrakcie. V Prievidzi je vraj najviac taxi služieb na počet obyvateľov a cenovo sú veľmi prijateľné. Za kľudnejšie lokality považujem tie Kopanice a Staré sídlisko. Ale podľa mňa celá Prievidza je pomerne kľudná, okrem hlavných ciest lebo večer je takmer vždy ticho a nič sa nedeje 😃
@larinka552 s mužom sa nám Bojnice páčia, radi tam chodíme na výlety 🙂 to staré sídlisko je kde presne ? Ja bývam v Žiari nad Hronom a tu zdochol pes, s mužom nemáme radi väčšie mestá, ale Prievidza nám príde taká akurát, že určite lepšie ako ZH, ale zas nie nejako extra veľká 😀
@zara1996 Stare sidlisko je najblizsie k Bojniciam. Je to priblizne rovnako daleko do Bojnic ako do centra Prievidze. Ved zo ZH je to blizko 👍😃 Ano Prievidza patri sice uz k vacsim mestam ale v podstate je aj tak mala a vela ludi tam rychlo budes poznat aj z videnia 😃
Ono záleží asi od toho co očakávaš, ja som bývala na námestí a teraz sme kúpili byt tiez blízko začiatok dlhej ulice, som tu zvyknutá u mna nepripadalo do úvahy ísť bývať do inej časti PD, tu mam všetko blízko, ja prácu, dcéra školu, sme tu zvyknuté a býva sa nám super.
Ahojte, prosím Vás pekne ako sa býva v súčasnosti na Falešníka je to tam bezpečné?
Ja som z Prievidze a som veľmi spokojná. Jediné mesto, za aké by som bola ochotná vymeniť Prievidzu, je Praha. 🤣