Ahojte , kto ste s Prievidze alebo ste sa tam presťahovali ,ako sa vám tam žije ?
Kvôli určitým rodinným okolnostiam budeme s manželom nútený sa tam presťahovať. Ale každý z nášho okolia si z nás robí srandu že ,,najväčšia diera je Prievidza,, 🙃 vraj to tam je zlé, že nič tam nieje
My sme tam boli dva krát v živote a nemáme vôbec prehľad o ničom ako sa tam žije..
je to tam vážne také zlé ? Plusy a mínusy životu v Prievidzi ?
Nezaujíma nás Prievidza po pracovnej stránke. My máme obaja homeoffice .Za čokoľvek aj nejaké drobné info budeme radi . Vďaka a pekný večer 😉
normálne školy, krúžky, lekári, obchody, restiky, kaviarne + všetko potrebné je tam. Námestie v pohode, blízko Bojnice na výlety a prechádzky. Nitrianske Rudno tiež v blízkosti, v lete super. Mne osobne tam nikdy nič nechýbalo. Je pravda že chodíme k dr. len na preventívky+ k zubárke, neviem aké to je keď človek v PD potrebuje špecialostov..
Počula som že sú tam občas problémy s narkomanmi, bývali sme 3/4 roka na Žabníku, problém nebol s nimi žiadny. Také mesto že nemastné neslané 😂 ak ste žili predtým napr. v BA alebo KE tak to bude pre vás veľká diera.
Jedna moja známa bývala v jednej štvrti na okraji Prievidze. Jej tatko mi hovoril, že sa odsťahovala krátko po tom ako im tam pod oknami našli cigána bez hlavy.
ja netusim co su to za reci o Prievidzi, uplne normalne mesto ako akzde ine.
Prezila som tam a v okoli vacsinu zivota, uplna pohoda. Romovia a narkomani su vsade, je to uplne normalne mesto s ihriskami, nakup.centrami, parkami,...
My sme sa nasťahovali nedávno, bývali sme neďaleko PD doteraz. Za mňa úplne v pohode mesto, bývame v okrajovej časti. Okrajové časti mesta sú kľudné a pohodlné, mne osobne dosť vyhovuje kľud na okraji. Nie je to veľkomesto, preto sa všade kam potrebuješ dostaneš za normálny čas, pokiaľ nejdeš autom v najväčšej špičke. Vieš tu vybaviť takmer všetko. Čo sa týka lekárov je to ako v každom meste, niektorí sú super a niektorých radšej hľadáš inde. Bezdomovci a podobne sú všade, napríklad ja nemám pocit, že by ich tu bolo nejako extrémne veľa, práve naopak, sú tu ale zdržiavajú sa na “svojich miestach” nie po celom meste.
Ja normálne žasnem 😃 ja do Pd chodim veľmi rada na nákupy, do Bojníc prechádzky niekoľko krát do roka.Byvale 35km od. Mne sa zdá Prievidza úplne v pohode mesto a nemala by som problém sa tam hocikedy presťahovať, dokonca podľa mňa krajšie než Martin.
Najväčším mínusom Prievidze je jej primátorka Macháčková. Infraštruktúra je tu dosť zanedbaná na to, že tu obyvatelia platia najvyššie poplatky za komunálny odpad v rámci celej SR (73 € na osobu). Za 15 rokov úradovania súčasnej primátorky klesol počet obyvateľov Prievidze o 10 tisíc. Čiže ak môžem poradiť, Prievidzi sa radšej oblúkom vyhnúť.