Ahojte ako sa vám žije v Prievidzi? Plusy, mínusy. Ďakujem
Za mňa pohoda, tiež rodená Prievidžanka. Za mňa najlepšie sídliská kopanice, Necpaly, žabník, možno centrum. Ako je staré sídlisko, Zapotôčky či ako sa to tam volá tam by som nechcela bývať. Veľa ľudí, hlučná premávka. Negatíva neviem povedať žiadne. Pekné hory okolo, lesy. Pre deti je tu toho veľa, všade samé krúžky a aktivity, kútiky. Ale najlepšie na celej Prievidzi je to že Bojnice sú iba na skok 😅
@elenajezova @svokrinjazykmonika A žije tam veľa rómov a neprispôsobilých občanov?
No podľa toho ,do ktorej časti Prievidze plánuješ ísť bývať. Rodená Prievidzanka som aj ja a svoje mesto milujem ,nič mi tu nechýba ..príroda okolo krásna ,možnosti na výlet dostatok a takisto aj vybavenie je v poriadku ..rozbité chodníky ,ako všade 🤣a ak ti ide o Rómov alebo teda cigánov ..nájdeš a stretneš ich všade nielen v Prievidzi ..väčšinou bývajú na Ciglianskej..nevidím tu s touto komunitou žiaden výrazný problém ..mozno aj preto,že sa k nim správam ako človek k človeku a je ich kopa slušných a prisposobovych..pekný deň
Práveže vôbec. Oni sú tak pekne pokope na tej Ciglianskej či ako sa to tam volá. Ale nemajú tam žiadnu usadu. Sú normálny, slušný.
@svokrinjazykmonika a ta ciglinska ulica to je hneď na začiatku PD ?
https://www.modrykonik.sk/forum/prievidza/ako-sa-byva-v-sucasnosti-v-prievidzi/ ja som sa už vyjadrila. Ale je pravda že Rómovia nie sú nejakí neprispôsobiví. Majú svoju komunitu v ktorej si žijú a nájdu sa aj taký normálni, slušní.
Na starom sídlisku je za mňa najlepšie 👌😊
Za mňa super bývanie.... Tak ale ja som rodená z Prievidze... Takže keby som mala bývať inde, tak uz jedine v Prahe. 🤣❤️🤣