Ahojte poraďte dobrého, šikovného zubára, ktorý mi dá chrup do poriadku, po predošlom nie veľmi odbornom zubárovi. Najlepšie Prešov. Ďakujem
@malinka158 v podstate je mi to jedno, len nech to mam uz ok. Mozu byt aj kosice
V kosiciach este family dent. Pozri si ich na fb alebo insta. Krasna praca
Pani Dr.Grollmuszova na Francisciho ulici v Prešove, je perfektná, rýchla, komunikácia je super ale je súkromná 🙂 za mňa super nemenila by som.
Medihead
za mňa MUDr. Titko na Hlavnej. to čo pohotovosť a iný zubár v PO odflákli ( prešlo to až na zápal kosti ), on preliečil a zachránil
MUDR.Titko na Hlavnej.Pripadne Mudr.Griger-mlady.Za mna TOP Mudr.Stosek Maxim.Ale je sukromny a drahy....
@blancheporte dakujem nad tym grigerom som uvažovala...mne zubar tahal 8micku a zlomil mi dva zuby..takze k nemu uz nemienim ist a beriem kartu.
Mlady Griger je zlaty....este aj na Svaboch je zubarka,mlada,sikovna.Ako sa vola,neviem....skus pozriet na google.
Uz som si spomenula.. Halmident
Dakujem vam urcite si vyberiem ❤️
Zubár Henrich Petrík-Sanadent,vedľa autobusovej stanice..za mna top!dochadzam k nemu zo snv
V kosiciach, dr scavnicka. Dorobila mi zub, ani rozoznat sa neda kde to je dorobene. Ale je to sukromnicka. V presove je tiez jeden super zubar. Ma krasnu pracu.
No skus este napisat ci hladas statneho alebo sukromneho zubara