Poprosím odporúčite mi dobrého zubára v Prešove aj za dobrú cenu? Chcem ísť aj s ročným synčekom a nechcem platiť za vyšetrenie 100€ 😅 ďakujem vopred za odporúčania
MUDr. Halmiová na šváboch, ale neviem či berie také malé detičky... skús jej napísať cez fb Halmident určite odpíše
Skúsila by som GlamiDent na Masarykovej. Majú pani doktorku, ktorá sa výlučne venuje takýmto malým detičkám.
Na Prostejovskej, Dr. Mráz. Skúste tam zavolať a spýtať sa, viem, že tam boli malé deti.
Moja chodi k dr. Imrichovej na Prostejovskej (nove bytovky pod Bikosom)... Zacali sme ked mala asi 3,5 r. Zatial som spoko, chodime len na preventivy.. dam k nej aj mladsiu, ked jej vyrastu vsetky mliecne zuby a bude uz ochotna aj spolupracovat... aj ja k nej chodim... zatial cca rok... Zatial vsetko ok... Hned vedla ma aj dentalku... Ku Mrazovi nas nechceli vziat, v tom case mali plno...
@sawsk maloktory zubar berie tak male deticky. Neviem, ake vysetrenie pozadujes, ci vobec rocne dieta otvori usta. Ja som chodila s 3 rocnym, riesili sme stolicku, raz klud, druhy raz cirkus. A zadarmo nerobi ziaden zubar....