Ahojte, prosím Vás má PO pôrodnica ( nová/stará) nejaký oficiálny zoznam vecí potrebných do pôrodnice ?? Akosi sa neviem na stránke dopátrať. Ďakujem 🙂
@janka7291 v kazdej nemocnici potrebujes nieco ine. Iny standard. V monobloku ti na kontrole povedia co pre teba ale oni nevedia co pre dieta to zas sa musis dotazovat na novorodeneckom. Ja som napr. pre dieta potrebovala len saty na cestu domov 🙂 Urcite si skus na kontrole vypytat ci nemaju. Mozno si dali dorobit nejka zoznam
Nemaju zoznam, nic specialne ti netreba. Pre babo len plienky, vlhcene a krem na zadok, oblecenie davaju oni, az na cestu domov potrebujes. A pre seba klasika hygienicke potreby, pribor, nocne kosele, vlozky a podlozky na postel mi na prve dva dni dali, potom som uz mala svoje, ale stacilo popytat a dali by dalsie. Mast na bradavky, vlozky do podprsenky, sietovane nohavicky. Asi taky zaklad. Keby nieco pytaj sa, rodila som v septembri v starej porodnici
Stara a nova je rozdiel. Servis je uplne iny. V novej ti daju uplne vsetko pcas celeho pobytu v starej nie.
Nema. Nevedeli mi ziadny ani dat. Mas konkretne nieco co nevies ci si vziat alebo vseobecne?