V ktorých lokalitách neodporúčate kúpiť byt v Prešove?

jeronymo
9. júl 2020

Dobrý deň, Hľadám byť v Prešove ( nie som miestna) a chcela by som sa opýtať, že v ktorých oblastiach (ulice, sídliska) neodporúčate kúpu bytu kvôli zvýšenému výskytu ''neprispôsobivej menšiny''. Ďakujem

zuzap33
9. júl 2020

@jeronymo najviac žiadané sú byty na sídlisku 3. Tiež tu bývam. Dostupnosť, zeleň. Máš tu všetko. Nie je tu tak, že tumas spomínanú menšinu. Ta je koncentrovaná na starej Tehelni, kde nikto iný nieje a dole ako gymnázium sv. Moniky, pár blokov

cistykvietok
9. júl 2020

Ja napíšem opačne, odporúčam môj milovaný rodný Sekčov. 🙂

blancheporte
9. júl 2020

@jeronymo Sekcov.Byvam tu 20 rokov a spokojnost.

margaretka_
9. júl 2020

Ja som zila na sidliski 3 a za mna top sidlisko. Je tam priroda. Vsetko co clovek potrebuje. Na sekcove mi vadi cesta 🙂 na som byvala na konecnej na trojke, bolo tam super, taky koniec 🙂

zorkavero
9. júl 2020

Vyrastala som na sidlisku3. Naozaj spokojnost. Vsetko co je potrebne k zivotu, dokonca aj do mesta je mozne dostat sa pesi bezproblemovo. Osobne som este nezazila take zapchy na sidlisko 3 z mesta ako na sekcov (ci uz rano alebo poobede).

zuzap33
9. júl 2020

@zorkavero sekcov je veľmi prestavany, blok na bloku, hypermarkety jeden na druhom. Človek nemá ani kde vyjsť sa prejsť

sasanka605
9. júl 2020

Na Sidlisku II pri starsej casti kde su rodinne domy. Kalvaria a Kolmanova zahrada aj ekopark su blizko, torysa cyklochodnik tiez, do mesta za 10-15min. Kaufland, lidl, posta, zastavky mhd, vsetko pod nosom mam. Parkovanie nastastie tiez nie jeproblem. Jedine co mi tu vadi nie vsade su chodniky takze popred panelak sa ide po ceste.

oli18
9. júl 2020

Ja som bývala pár rokov na Šváboch. Bola som spokojná. Je to malé, všetko tam je a do mesta blízko.

van_den_liv
10. júl 2020

@oli18 ano aj som tam kedysy byvala a tiez som bola spokojna, dalsou vyhodou je, ze ak pracujes v KE mas to len kusok na dialnicu 🙂