Ahojte, s kamarátkou zháňam nejaké ubytovanie max 100€/1osoba mesiac. Internát nám žiaľ nedali tak to musíme riešiť takto. Samozrejme na internete som niečo hľadala ale chcem sa opýtať ešte vás či o niečom alebo niekom kto hľadá spolubývajúce do bytu 🙂 ďakujem
@ali_b12 Skusali ste aj ine internaty obvolat,ci nemaju volne?
@blancheporte áno, dnes som poslala namietku a do 15.8 by malo byť vyhodnotenie, s námietkami nemám skúsenosť neviem či to vôbec pomôže tak zatiaľ náhradný plán 🙂
@majkabajka321 našli sme aj za 90€ 🙂
@ali_b12 ešte keď som ja študovala v PO, čo bolo už pár rokov dozadu, tak zvykli na odvolanie ubytovať ešte nejakých 80-100 študentov, len čo som videla zoznam na internete. Potom už to bolo pomenej, ale stále dosť. A čo sa týka tých FB skupín, tak skúsim pohľadať: Stary Internát PO a ďalšia je Novy Intrak PO a ďalej sa oplatí tie sledovať UNIPO internáty - oficiálna stránka (tiež na FB).
@blancheporte myslím, že internát na Sabinovskej bude mať voľné, aj internát ekonomickej pri stanici tiež sa nájde...
@ali_b12 100€ na mesiac je už na dnešné pomery veľmi málo ,v priemere sú izby na bytoch na 220-250€ na osobu