Tréner - Peter Palenčar

15. feb 2024

Ahojte., chcem sa spytat .,, najde sa tu niekto kto ma realne osobnu skusenost a schudol za 3mesiace pod vedenim P. Palencara-trener., ktory je na fcb a ig ?.,mam par otazok., Dakujem

zuzika87
15. feb 2024

Ahoj jeho síce osobne nepoznám, ale jeho manželka ktorá tiež trénuje je mojej kamošky sestra a áno pod jeho vedením už ľudia skutočne schudli, ale je to nie len o trénerovi aj človek musí robiť zo co mu tréner zadá, odporučí nastaví atd

slecnazkosic
13. okt 2024

Išli ste do toho?

perthes
14. okt 2024

Chunutie ním je o hladovaní. Prvý mesiac ok ale ďalšie dva mesiace jedno jedlo do dňa.

lubka474
14. okt 2024

mam osobnú skusenosť ale uz by som do toho nesla

perthes
14. okt 2024

@lubka474 zarába na nešťastí žien. Ti príbehy či dáva , že ešte si sa nerozhodla, načo čakáš..dostane sa tým ženám do hlavy, zmagori a má ich. Ako viem že schudnú ženy ale viem že majú aj Jojo efekty. To už záleží od každej ako sa k tomu po premene postaví. Určite pomôže, to áno, ale ..koľko st schudli vy ?

lubka474
14. okt 2024

ja som schudla 6 kg, porcie boli veľké ale jest 23/1 až 47/1 mi príde dosť na hlavu. A samozrejme, mala som to do pol roka spať

perthes
14. okt 2024

@lubka474 vy em že dva mesiace mi dal že 23/1 ale 47/1 to aj také ? To je extrém. Viem že niektoré ženy v ňom vidia Boha ale viem že sú aj takí ktori máji na neho iný názor. Podľa mňa je nezdravé čo robí

lubka474
14. okt 2024

@perthes ja si tiez myslim, ze to nie je úplne v poriadku. Na druhej strane musim priznať, ze som reálne schudla. Ze som si to uz neudrzala je iba na mne. Ale isto sa neda cely zivot ist podľa jeho jedalnicka

perthes
14. okt 2024

@lubka474 jeho jedálniček je ok, ale to si človek nastuduje aj sám, v dnesnej dobe internetu a vlastne drží fasting 16/8 alebo komu ako vyhovuje. Moja mamka má 68 a schudla krásne 15 kil aala 16/8 sama si vytvorila jedálniček, ušetrila kopu prachov a ja som sa nechala zlákať, krok vedla