Ahojte., chcem sa spytat .,, najde sa tu niekto kto ma realne osobnu skusenost a schudol za 3mesiace pod vedenim P. Palencara-trener., ktory je na fcb a ig ?.,mam par otazok., Dakujem
Išli ste do toho?
Chunutie ním je o hladovaní. Prvý mesiac ok ale ďalšie dva mesiace jedno jedlo do dňa.
mam osobnú skusenosť ale uz by som do toho nesla
@lubka474 zarába na nešťastí žien. Ti príbehy či dáva , že ešte si sa nerozhodla, načo čakáš..dostane sa tým ženám do hlavy, zmagori a má ich. Ako viem že schudnú ženy ale viem že majú aj Jojo efekty. To už záleží od každej ako sa k tomu po premene postaví. Určite pomôže, to áno, ale ..koľko st schudli vy ?
ja som schudla 6 kg, porcie boli veľké ale jest 23/1 až 47/1 mi príde dosť na hlavu. A samozrejme, mala som to do pol roka spať
@lubka474 jeho jedálniček je ok, ale to si človek nastuduje aj sám, v dnesnej dobe internetu a vlastne drží fasting 16/8 alebo komu ako vyhovuje. Moja mamka má 68 a schudla krásne 15 kil aala 16/8 sama si vytvorila jedálniček, ušetrila kopu prachov a ja som sa nechala zlákať, krok vedla
Ahoj jeho síce osobne nepoznám, ale jeho manželka ktorá tiež trénuje je mojej kamošky sestra a áno pod jeho vedením už ľudia skutočne schudli, ale je to nie len o trénerovi aj človek musí robiť zo co mu tréner zadá, odporučí nastaví atd