Test na tehotenskú cukrovku - Synlab Prešov

23. okt 2024

Ahojte, bol prosím niekto z vás na teste na tehotenskú cukrovku v Synlabe Presov? Viete mi prosím povedať kde sa to presne nachádza a či majú k dispozícii tie ochutené nápoje z lekárne? Taktiež by ma zaujimalo ako to tam cele prebieha. Ďakujem krásne.

dota6
23. okt 2024

Ahoj, ja som bola tehotná dávno :D ale bola som v synlabe na tento test. Vodu tam mali tú z lekárne, nemala som z toho žiadne stavy. Samozrejme, citlivejšie ženy predýchavali, je to bežné. Priebeh si celkom nepamätám. Len že nalačno, odber, potom po vypití tej tekutiny odber, nekonečné čakanie a znova odber? :D Mne tam bolo dlho a keďže ma nebaví drístať s cudzími, ocenila som dobrú knihu.

autor
23. okt 2024

@dota6 super ďakujem 😍 a brali odbery normálne zo žili? Alebo len z prsta? Mám biedne žily celkom tak hádam to nejako zvládnu 😀 vieš mi prosím povedať aj kde to vlastne je? Našla som len že v areáli nemocnice, ale ten je obrovský tak vôbec neviem kde to moze byt.

dota6
23. okt 2024

Ach nepoteším ťa, odber je zo žily ale sú tam nesmierne šikovné ženy. Boli na nás milí a dokonca nám sestra otvorila nejaké dvere a sedeli sme tehotné po kope,, mimo ostatných odberov.
A je to za tym novým internistickým pavilónom.

katka13katka
3. nov 2024

Ahoj, ako pisali kocky vyssie. Odber krvi je na 3x.
1x ked prides na lacno
Vypijes glukozu malinovu
2x odber po hodine
3x odber po 2hodinach.
Za mna uplne v pohode, aj odber krvi aj samotny malinovy napoj. Odporucam zobrat si nejaku desiatu, nech po tych 2h cakania nieco zahryznes. Teda aspon ja som bola cele tehotenstvo veeeelmi hladna😂