Test na tehotenskú cukrovku - Prešov

15. okt 2024

Ahojte, kde ste boli na test na tehotenskú cukrovku v Prešove prosím? Je možné si kúpiť ten ochutený nápoj z lekárne a vypiť ten, namiesto toho ich roztoku? Vraj sa to lepšie znáša. Ďakujem za skúsenosti.

colsami
15. okt 2024

Co viem od kamaratky, bola v PO nemocnici v Synlabe. A davali im tam presne ten kupeny ochuteny napoj, takze neriesis nic.
(A ci ho znesies ci neznesies - i tak je to koncentrat. Ked bola ona, hovorila ze jedna to rovno tam na chodbe vyzvracala po 5 min. Takze ide o to ako ten koncentrat znasa Tvoje telo - tak alebo tak.)
Vela stastia. Podla mna to inak vobec nie je tak strasne. Ja som tiez mala ten ochuteny napoj a chutil proste ako presladena malinovka.

20mysicka12
15. okt 2024

Ahoj ja som bola na levočskej v poliklinike,ale ešte minulý rok,dole v suteréne.Platila som si to sama asi 15e Ráno nalačno odber s prsta,potom som vypila drink a čakala 2h.A tak zasa odber a aj moc.

sandra154
18. okt 2024

@20mysicka12 tých 15€ si platila, lebo si nemala výmenný lístok, či? A drink si mala ten glucosepro?

20mysicka12
22. okt 2024

@sandra154 mala som výmeny lístok od gynekologickú,len nepatrím pod ich obvod tak som si to zaplatila ako samoplatca.Drink som si kúpila v lekárni.