Ahojte, už pár dní sa snažím dovolať do Monobloku na dohodnutie termínu pre poradňu v nemocnici v 37. týždni. Zrejme sú poriadne personálne poddimenzovani, lebo bez úspechu. Čiže som nútená prísť tam osobne. Otázka pre mamicky, ktoré tam boli: Kedy je najlepšie prísť, ktorý deň, hodinu a ako dlho ste čakali, kým Vás vysetrili? Ako dlho trvá vyšetrenie? Ďakujem pekne.
@lenkalienka321 Aha 😀 tiez mam to cislo ale volat budem cca o tyzden dva .. mozes dat potom vediet preco nedvihali
@lenkalienka321 podarilo sa ti dovolať, alebo si sa musela ísť objednať osobne? Ja to skúšam ešte iba od dnes, zatiaľ neúspešne.
@veronikam33 ahoj, nedovolala som sa a práve sedím v čakárni. Dúfam, že ma príjmu a vyšetria ešte dnes🤞, som tu v čakárni sama..
@veronikam33 tak už mám vyšetrenie za sebou, sestrička dvihla prichádzajúce telefóny, ale je pravdou že sa pohybovala hore dolu, medzi miestnosťami, takže určite by nestihla zdvihnúť všetky hovory, keby ich bolo viac. Ale vezmú v pohode, aj keď prídeš osobne, len to dlhšie trva. Na ďalší termín som už objednaná.
@lenkalienka321 Dakujem krasne. Tak ešte mam čas skúšať to.
@lenkalienka321 ake telefonne cislo?