Striekačka od Nurofenu, Sunnamedu

kamoska_z_konika
20. máj 2023

Ahojte

Prosím vás stratila som striekacku od sunnamedu.

Nevie mi ju prosím niekto darovať?

elanor
20. máj 2023

ak sa da, skoc (alebo niekto z rodiny), znamych do lekarne a pytaj nurofen, alebo paralen, ci panadol, aj tie maju taky davkovac ala striekacka. Alebo aj Hedelix, aj Stoptusin pre deti, aj tie mavaju take.

kacena4
20. máj 2023

sak si kup obycajnu striekacku, volakedy taketo davkovace neboli a pouzivala som len striekacku

jaskolka
20. máj 2023

@kacena4 môže byť tam problém s nabratim sirupu cez to hrdlo fľašky. Keďže klasická, striekačka je úzka, a tie sirupy sú robené na tie špeciálne širšie striekačky. Takže môže sa ten sirup bud vylievat, alebo tiecť pomimo striekačku.
Ako samozrejme ze v nutnom prípade dá sa aj tak, ale asi preto autorka sa pýta na tie špeciálne striekačky

danusa64
20. máj 2023

@jaskolka ja by som si preliala do omerky a "vysala" do obycajnej striekacky😄😄 tak som davala malej kvapky, nakvapkala som na lyzicku a tak natiahla do striekacky

danusa64
20. máj 2023

@kamoska_z_konika pozeram, ze si z PO mam doma zvysnu ak este zhanas ☺️

amonet
21. máj 2023

@danusa64 skus vyliat nurofen na lyzicku. po 5 minutach hodis flasticku o stenu. je to hrozne huste a pomaly tecie

jaskolka
21. máj 2023

@danusa64 to je takmer nemožné, tie fľašky sú robené akoby "proti vyliatiu"

danusa64
21. máj 2023

@amonet
@jaskolka ano to hrdlo je robene na tie striekacky ja viem. Ale aj paralen ma taku flasku a tam sa mi to hrdlo rozobralo ani neviem ako😄 zrazu som to mala vo vrchnaciku. A otvor normalne velky. Cize az taky problem rozobrat to asi nebude. Ked nieje ina moznost tak sa to da aj inak😉

zuzanka.zuzu
21. máj 2023

@danusa64 tiež nechápem 😀 však rozrežem ten plastový vrchnák, vylejem na lyžičku a odtiaľ nasosnem cez hocijakú striekačku (a ako seba poznám, rovno by som do pusinky strčila aj tu lyžičku bez striekačky 🙊)

danusa64
21. máj 2023

@zuzanka.zuzu 😄😄 no presne😄

kamoska_z_konika
autor
21. máj 2023

@kamoska_z_konika no lebo ja som to nechcela na sirup ale na jedlo..malej idú zuby a odmieta lyžičku niekedy tak pyre natiahnem do striekacky

kamoska_z_konika
autor
24. máj 2023

@danusa64 ďakujem krásne za ochotu. Kde by som si po ňu mohla prísť?

danusa64
24. máj 2023

@kamoska_z_konika pisem spravu🙂