Strata šiltovky

livben
16. máj 2022

Pisem koli synovi.
Stratil siltovku pred Skolou VAZECKA chodia von tak ju nechal na lavicke. JE CELA CERVENA a na nej su same autíčka. Tym ze taka sa tu nevidí lebo sme ju kupovali s Wien tak taka sa tu neda kupit.Ak by ju niekto nasiel alebo videl piste Dakujeeem😊

livben
autor
Autor odpoveď zmazal
Zobraz
loliki
16. máj 2022

@livben Opýtajte sa v škole, či ju niekto nenašiel a nepriniesol. Škola býva plná stratených a nájdených vecí. Možno vám ešte aj pribalia dačo.

livben
autor
17. máj 2022

@loliki pytali sme sa nic nenasli🙃

livben
autor
Autor odpoveď zmazal
Zobraz
zlomika
17. máj 2022

Hmmm to mi je moc luto, ale pochybujem, ze by sa niekde nasla.Isto ak ju niekto nasiel, tak si u proste vzali...

livben
autor
17. máj 2022

@zlomika no ak ju niekedy uvidim niekomu na hlave tak bude nasa lebo sme ju kupovali vo Wien tu sa taka neda kupit😊nevadi

limetka69
17. máj 2022

@livben prepacte, lebo ste jedina, ktora chodi do viedne a jej syn miluje the cars? Verim tomu, ze takych ciapok je v Presove viac. ✌️

luliu
17. máj 2022

@livben tak nebudeš jediná zo Slovenska, ktora bola vo Viedni, takže by som sa ukludnila.....

livben
autor
17. máj 2022

@limetka69 ja nechodim do Wien ja som tam zila ale sme sa vratili na SK🙃😉

diewcatqoo
17. máj 2022

Ja len, ze syn ma tiez cervenu siltovku s the cars, podla popisu sedi na tu vasu a nemame ju "s Wien". Ale tiez zijeme v zahranici, obcas sa vyskytneme aj v Presove. Tak dufam, ze ju mojmu synovi nestrhnes z hlavy, kedze si si ista, ze to bude urcite vasa 🙂

livben
autor
17. máj 2022

@diewcatqoo 😁🤣nieee

livben
autor
26. máj 2022

@livben ciapka sa nasla 😁v školke dakujem tomu kto ju tam zavesil hehe

dada_99
26. máj 2022

to ozaj, tak to je super, ze si ju niekto nevzal domov, lebo ako ja by som tomu ani neverila, ze by ju tam niekto nechal. tak chlapec musi mat potom radosti, ze ju ma naspat

livben
autor
26. máj 2022

@dada_99 veeelmi sa tesi tak to som aj ja v soku 😊tak moze nosit a nestratit😁ako je to len vec ale potesi ze ju nasli