Ahojte žienky🙋♀️ keďže v pondelok si vyberám porodnicuradu idem si po radu,nazor odporúčanie 😊 Ktorú porodnicu v Prešove odporúčate novu alebo starú ? Pri prvom som bola v starej keďže som bola riziková išla som na pohotovosť a už som tam ostala až do pôrodu .No z prostredia som bola zhrozená (pred 5 rokmi) teraz ze to prerabali ? A ktorá ste bola v novej aký sú lekári,koho by ste mi odporúčali na sekciu . A ako izby ,ma každá izba svoju sprchu ci sú spoločne na chodbe ako v starej. Ďakujem pekne za odpovede ❤😊
@gaabriela2212 ja som bola v novej minuly rok a bola som spokojna sice nemala som sekciu .sprchy su na chodbe ale wc je na izbe. Ale mozes si priplatit nadštandard a budes mat sprchu na izbe a aj tv
@gaabriela2212 ja som rodila v novej nemocnici pred dvoma mesiacmi, platila som si za nadštandard, bola som sama na izbe, kde bolo wc a tv, sprchy boli spoločne na chodbe … za izbu sa podľa nového cenníka platí 30€ a nie 15€ ako kedysi … sestričky sú veľmi milé, horšie je to so sestričkami z novorodeneckeho … ja som ako prvorodička mala s nimi veľmi zlu skúsenosť, nikto sa mi nevenoval, nikt mi nepomahal s prikladaním malej na prsník, jednoducho mi doniesli malú na izbu a odišli … tak som si sama študovala techniky kojenia na základe videí na nete … držím palce
Za mna monoblok. Uzby vybavenie je lepsie. Lekri su dobry aj aj, Ale co sa tyka kojenia ziadna pomoc v monobloku. Odporucam samostudium
@blondie257 môžem sa opýtať na MUDr. Biľa? On je aj gynekológ a ma ambulanciu alebo je len pôrodník?
@lenkalenicka01 ordinuje aj na ambulancii ma svoje pacientky o ktore sa stara a viete si ho aj zazmluvnit ak chcete.
@gertys a ako sa ho dá zazmluvnit ak k nemu nechodím na ambulanciu? Dáte mi trocha nejaké info ohľadom doktora? Počula som o ňom chválu ako o porodnikovi a neviem sa dopátrať o žiadnom infe o ňom.
@lenkalenicka01 sluzi klasiky na gynekolog oddeleni ako lekár, je špecializovaný na rizikove tehu,
Je aj pôrodník a porodnik-chirurg takze robi sekcie.
Ak budete chodiť na ctg...treba sa na neho pýtať sestričiek
@lenkalenicka01 ked zacnete chodit na ctg domporodnice alebo aj kludne predtym zajdite osobne do monobloku opytajte sa kedy ma sluzbu a skocte za nim, povedzte mu aka vec a ze mate o neho zaujem a dohodnite sa priamo s nim. Popripade to poviete na ctg ze chcete zazmluvnit oficialne cez nemocnicu a lekar sa vyjadri ci vas vezme. Oficialne zazmluvnenie aktualne stoji 300€. Bude sa o Vas starat od 36tt. Alebo sa dohodnite len s nim bez nenocnice aj tak to niektore robia.
@gertys @blondie257 ďakujem krásne obom za info. 🌷
Za mňa jednoznačne nová ❤️ v starej som bola pred 6 rokmi v novej pred troma ale nedalo sa to porovnať. Celkovo, priestory, prístup, personál, predporodna starostlivosť no všetko. Porodne asistentky tam boli len pre mňa sprchvali mi chrbát, dali mi fitnes loptu, mohla som sa najesť... zatial čo v starej sa len vykecavali kým som ja bola na posteli v bolestiach. Ešte aj pôrod som mala krásny, krajší som si ani vysnívať nemohla ❤️
Ďakujem vám za info ❤
@gaabriela2212 ja som bola 5r dozadu v novej pôrodnici....sekcia...lekar Mudr.Biľ..
Za mna spokojnost aj lekar aj sestricky ...
Sprchy na chodbe, pokial nemas zajednany nadstandart