Ahojte mamičky, chcem sa opýtať na AKTUÁLNE informácie ohľadom starej pôrodnice. Ako to tam funguje, aké sú opatrenia, či ste boli spokojné pripadne nejaké mínusy,tipy a ako je to s oteckom pri pôrode? Vďaka
@liliputka2131 ďakujem krásne za komentár som rada za pozitívne slová 😇 samozrejme, vždy sa nájdu aj "super" sestričky..treba ich odfiltrovať 🙂
@maartiinaa11 mobily na sale su uz zakazane ja som bola posledny rocnik 2018 kedy este mohol byt 🤭 sala je vynovena cize pekne tam je mna sa pytali ci chcem dieta hned po porode na izbu alebo si chcem pospat a az od 3ho dna bude pri mne takze moznost B🤣a nadstandartne izby ked chces sukromie vyber si ✌mas sukromie a pekna izba lebo inac su tam izby po 5 6 len jedna ci dve su tam ze len dve ste na izbe drzim palce nech vsetko dopadne na vybornu 👌
@liliputka2131 dúfam, že nejak presvedčíme aby nám urobili jednu fotečku 😇😅 a keď nie nevadí, nezruti sa svet.. ďakujem ti veľmi pekne, snáď všetko dobre dopadne 🙏 co sa týka tých izieb, veľmi by som chcela ten nadštandard, ale neviem, či tam teraz nedávajú pozitívne testované rodičky.. každopádne ako bude bude, hlavne nech sme v pohode a čím skôr doma 😄
Ja viem, že sa pôrodnica prerába. Ženy su v izbach na maximum. Gynekologia s porodnica spolu. Nic moc
@gertys už to viem, som tu.. je to síce o držku, ale dobrých ľudí sa všade veľa zmesti 😊 da sa to zvládnuť
@liliputka2131 ja som rodila 2020 a mobil som na porodnej sale mala v pohode
@maartiinaa11 a kolko bab ste na izbe?? Standard bol 6 zien. Ja mam termin za chvilocku a nebola som tam od roku 2020 takze nove infosky by potesili 😊 vdaka.
@vera55555 vazne?ja ked som odchadzala 2018 uz mali vyvesene zakaz mobilu na porodny sal🤣jedna porodnicka bola z neho nervozna ze ho na lehatku mam
@liliputka2131 no mozno kvoli korone alebo neviem ale ja som v pohode mala a dokonca po porode som obvolavala celu rodinu a nikto nic takze mozno aj zalezi od personalu...
@vera55555 my sme boli 3 na dvojlôžkovej izbe 😆 ale keď sme odchádzali už to dávali do pôvodného stavu. Inak všetko super za mňa ..aj mobil som mala aj muž bol pri mne 😊
@maartiinaa11 ale musel mat muz PCR?? CI?
@vera55555 nie antigen si kúpil v lekárni a na sále mu ho urobili
@maartiinaa11 no lebo nam vraveli ze musi mat pcr najviac 72 hodinovy a potom ked neskor by som rodila tak este aj antigen...
@maartiinaa11 neviem sice ako su tam teraz natom pocas korony ale ja som tam rodila 3deti a vsetko v pohode i lekar i sestricky sice su tam niektore 👉🙄ale to si zvyknes ja som mala pri porode aj praktikantky zlate dievcatka otca som pri porode nemala ale bola tam moja teta ,neviem ako sa vola lekarka z novorodeneckeho taka hlavna ale velmi inteligentna zlata zena