Ahojte.... Prosím vas, kde chodíte na sono prsníkov.... Týždeň volám do monobloku a neviem sa tam dovolať... Možno poradíte, kam vy okrem monobloku chodíte.... Ďakujem 🙃
ja chodim k Dr Pankuchovej, pri autobusovej stanici, doplacam 20 eur
@nadzieja ja osm sa tam snazila dovolat tiez s horkou biedou ale dlho sa caka ... povodne som mala ist este v 2019 ma lekarka poslala len preventivne objednali ma na jesen 2020 ze preventivky su dlhe cakacie doby, neviem na co to potrebujete ci preventivne ci nejake podozrenie tam je, .. ja som cakala na jesen 2020 a volali mi ze nic z toho lebo korona len onko pacientov riesia a akutne stavy takze mi termin zrusili ze si mam zavolat ked pominie druha vlna korony ... este som ani nevolala nemam odvahu zase pocut termin o rok ... v sabinove ze robia soo tiez a necaka sa tak dlho
ked chcete cim skor skusila by som zavolat do sabinova
@nadzieja u Kleinovej robí lekárka, objednanie do 2 týždňov.
@veronikag18 ďakujem idem volať
Tak som volala ku Kleinovej... Termín mi dali prekvapivo ze už kľudne aj zajtra.... Normalne, že šok.... Ďakujem za rady a tipy 🙃
@nadzieja do monoblok keď sa dovolať tak Vám dajú termín najskôr o rok, čo sa týka súkromných ambulanciu, väčšina pacientov VSZP dopláca okolo 17 eur. Ja som bola v Gynomed amb dr. Kleinovej, termín do 2 týždňov, za mňa max spokojnosť., môžte ísť aj do Gynstaru, k Dr Pankuchovej alebo na Levočsku k dr. Leskovej na počkanie, ale z kusenosti známych to by som volila ako poslednú voľbu