Šľapacie káry v Prešove

den14
17. aug 2022

Ahojte 🙂 počula som, že v Prešove sú nejaké nové šľapacie káry pre deti. Nemáte niekto náhodou skúsenosti či sa to oplatí vyskúšať? :D

luckastar
17. aug 2022

@den14 áno boli sme včera je to v Ekoparku. Deti sa vybláznili. Nevedela som ich dat z toho dole 😅Aspoň rýchlejšie zaspali🙏 Za mňa určite super nápad. Dopravné ihrisko je zarastené a toto je určite fajn alternatíva, lebo inak v Prešove nič podobné nie je. Ceny mi prídu primerane, horšie ze malý by na tom bol aj 5 hodín vkuse 🤦🏻‍♂️ čiže z tohto pohľadu je to už drahé 😂 v ekoparku je fakt pekne, čiže tie káry tam celkom zapadajú a moje decka nebaví pozerat na zvieratká viac ako 5 min. Za mňa to urvite stoji za návštevu, my sa tam ešte asi párkrát zastavíme tento rok 😅

den14
autor
18. aug 2022

@luckastar jeej tak ďakujem za odpoveď. 😍 A myslíte, že sa tam zabavia obe deti (4r a 8r)? 😀

luckastar
19. aug 2022

@den14 myslím, že áno sú tam aj také maličké káry pre najmenších a pre 6r a viac úplne v pohode 🙂

den14
autor
19. aug 2022

@luckastar supeer, ďakujeem 😍. Vyzerá, že zajtra bude dobré počasie tak tam určite zájdeme 🌞🐝

ivetka1981
19. aug 2022
den14
autor
22. aug 2022

@ivetka1981 ďakujeem 😍 až dnes som si všimla Vašu odpoveď. Ale s deťmi sme v sobotu vyskúšali isť a bolo super ❤ Deti si to veľmi užili. 🌞😍