Ahojte dievcata, mate niektora teraz cerstvu skusenost (Jul) ako to je v monobloku? Ci moze byt otecko pri porode aj ked je nezaockovany, ci su povolene navstevy s testom atd... A ak tam clovek nechce ostat 5 dni (samozrejme ked nie su ziadne komplikacie) da sa podpisat reverz a ist domov? Vopred vdaka za odpoved 🌻
@simonka15513 vdaka za odpoved. Aj keby bolo babatko OK tak by ho nepustili? Viem ze sa strasne riesi vaha ze babo musi zacat priberat ale tak clovek si to vie aj doma odsledovat ak nie su ziadne ine komplikacie... Kazdopadne vdaka za info😉
Volá sa to ambulantný pôrod, je možný v každej pôrodnici a keď je mamička a bábätko v poriadku, nikto vás tam nemôže držať. 🙂
@tatianka97 dakujem, skusim si o tom zistit viac info 😉
Otec moze byt pri porode. robia mu pred ,,vstupom,, test, ktory si musi doniest. Na 5ty den sa robi odber z paticky, zato nechcu deti pustat domou skor.
Rodila som 22.6.2021
@biokozmetika rodila som v juny. Otecko si musi kupit test v lekarni a pri prichode ho otestuju. Navstevy len ockovany, alebo testovany. Ked odides z nemocnice skor, nemas marok na prispevok pri narodeni dieťata. 5 dni vydrzis. Yeoreticky si to vies vyhadat a podpisat reverz. No budes s dietatom behat po vysetreniach, co mu neurobia v nemocnici. 5 dni sa da vydrzat. Dieta vies mat non stop pri sebe.
@biokozmetika stým reverzom tak možno teba by pustili ale bábätko si určite nechajú .. rodila som vo februári a pri pôrode mohol byť ale musel mať test .. navstevy vtedy neboli povolené teraz možno už sú 🤷 .. môj nestihol prísť tak videl malého až po týždni