Skúsenosť s operáciou pupočného pruhu v Prešove na jednodňovej chirurgii

ivusska881
7. jan 2023

Dobrý večer ma niekto skúsenosť s operáciou pupočného pruhu v Prešove na jednodňovej chirurgii (Sofyc Clinik Prešov ).Ďakujem

lalaboo
7. jan 2023

@ivusska881 mne operovali, ale na poliklinike na Sekčove, tiež jednodňová chirurgia, MUDr. Hanudeľ. keď chceš vedieť niečo konkrétne na Sofyc, tak ti asi neporadím, ak niečo iné, tak možno áno 😊

danka56
7. jan 2023

@lalaboo ak môžem spýtam sa ja. Keď to bola jednodňovka tak operovali laparoskopicky?

lalaboo
7. jan 2023

@danka56 nie, normálne ma rezali a šili 😁

lalaboo
7. jan 2023

@danka56 ale musím povedať, že to bolo lepšie ako som čakala! dosť som sa bála, lebo prvá operácia v živote, no super som si pospala a oddýchla a o pár hodín som bola už doma 😁

ivusska881
autor
7. jan 2023

@lalaboo aj na Sekcove je jednodňová.aký bol postup pred operáciou, dlho sa čaká na termín. ďakujem

lalaboo
7. jan 2023

@ivusska881 uf, to bolo ešte v 2016, takže veci sa mohli zmeniť. po vyšetrení u chirurga v ambulancii som mala operáciu možno o 2-3 týždne, nepamätám si už presne. pred operáciou mi dali nejaké oblbováky, mala som len necítiť bolesť a byť omámená, ale ja som si to pekne krásne celé prebuvinkala 😁 keďže som nebola v celkovej anestéze, neboli potrebné ani predoperačné vyšetrenia. po operácii musíš mať zabezpečený odvoz a niekoho, kto sa o teba postará najbližších 24 hodín.

ja som ten pruh však nemala veľký, pri väčších budú postupy určite iné.

danka56
7. jan 2023

@lalaboo ďakujem krásne.