Ahojte, zháňam ryby Tilapia, tuším od značky Nowaco, Ryba alebo hocijakú inú. Neviete, kde ich zoženiem? Zatiaľ som bola v kauflande a v tescu a momentálne ich nemajú...viem, že sú aj kvalitnejšie ryby, ale tieto nám chutia...Ďakujem
@gabika4 Neviem, či pomôže, ale majú ich čerstvé v Metre v KE.
minuly tyzden som videla v coop...
Nowaco majú v jednote
@simca06022011
@marcellka32
Vďaka, vyskúšam oba obchody ....v poslednom čase ich nikde nemôžem nájsť a to ich minulého roku mali aj v Lidl a tohto roku som našla len 2 balenia v Kauflande ...ťažko ich niekde zohnať 😞
veru ťažko...mali ich vo Freshi a teraz tam nemaju...
Ako sa teším, manžel našiel tieto tilapie v Kauflande na Levočskej 🎉....v coop našiel len jedne, ale v tom kauflande bolo dosť, aby nahrabal pre 3 rodiny 🙂..som rada, že ich objavil, lebo už som rozmýšľala aké iné kúpiť...ďakujem za rady...
@gabika4 Kvalitné sú len teraz vianočné kapry, vylovené niekedy v októbri, od vtedy nekrmené, takže už z nich tá chémia vyšla . Morské ryby sú nezdravé kvôli tomu, ako sú moria znečistené a chované v chovných staniciach preto, čím ich kŕmia. Včetne lososa, ktorý sa tiež umele chová. Najmenej škodlivých látok v sebe majú sardinky, lebo krátko žijú a nestihnú do seba toho veľa vstrebať.