Riziková poradňa Prešov

lilinka126
17. máj 2022

Ahojte, chcem sa spýtať gynekológ ma posiela na rizikovú poradňu do PO vraj sú tam ambulancie dve, lenže druhu neviem nájsť. Neviete mi poradiť? Našla som len v chirurgickom monobloku na 9. poschodí že by mala byť. Druhá že je niekde pri roaditeľstve no ja sa veľmi neorientujem v Po nemocnici tak či náhodou neviete ako nájsť druhú-

- máte niekto skúsenosti s nimi? spokojnosť odporúčania?
ďakujem za každú radu. 🙂

bea4001
17. máj 2022

@lilinka126 ja som chodila do rizikovej poradne do monobloku na 9. poschodí, ktorú vtedy viedol dr. Marcak a dr. Stefanko a bola som spokojná, ďalšia by mala byť v starej pôrodnici ale či je ešte to neviem tam to viedla dr. Horanska. Za mňa monoblok 🙂

lilinka126
autor
18. máj 2022

dakujem, volala som vcera na staru porodnicu tak z pristupu sestricky som nebola vobec nadsena a pojdem na monobol

livialyla
28. mar 2023

@lilinka126 dobrý deň. Boli ste na tej rizikovej poradni v monobloku ci v starej? Ja mam ísť ale doktorka ma do Starej poslala

lenkalienka321
9. jún 2023

Ahojte, kym zalozim novu temu, nepamatate si, ci ste si termin do monobloku na poradnu dohadovali telefonicky, alebo ste prisli osobne niekedy rano a oni vas ten den vzali? Lebo uz par dni sa tam snazim dovolat, ale bez vysledku☹

bea4001
9. jún 2023

@lenkalienka321 ja som volala telefonicky, možno skúste volať na rizikovú alebo príjmovú ambulanciu a možno vás prepoja čo sa týka monobloku

zdenkaaaaan
19. okt 2024

Skúsim obnovit tému 🙂 máte niekto skúsenosť s dr Stefankom ?