Rehabilitácie v Prešove

nata97
29. máj 2024

Dobrý deň vie niekto poradiť kde v Prešove na rehabilitácie?

alenamihal
29. máj 2024

Tak cakacky su 1-2 mes..ja chodim do Biosana..tam sa zacina s precedurami hned na druhy den ,ale masaze a cvicenia sa objednavaju az o mesiac..

nata97
autor
29. máj 2024

@alenamihal tak dlho sa čaká?

alenamihal
29. máj 2024

@nata97 ano ja som si zistovala po celom PO a vsade mi bolo povedane ,ze az vyse mesiaca,, tak preto Biosna ...prides rano a zeberies si cislo a cakas.....ale ty mas uz vysledky od lekara??? lebo tam je lekar a on odporuci precedury ...

lukbe
29. máj 2024

Áno, do Biosany sa dostaneš hneď, ráno si treba prísť na recepciu, mne procedúry dali vcelku skoro. Isté výhrady mám, ale tak inde je to nadlho.

nata97
autor
29. máj 2024

@alenamihal áno mám vyšetrenia MRI,CT ,eeg,RTG

nata97
autor
29. máj 2024

@lukbe no a na tich procedúrach čo vám robili

alenamihal
29. máj 2024

@nata97 laser,ultrazvuk,elektro,magnet,masaze ,cvicenia ,dalsi laser ale to sa plati.. oni maju vela procedur ,ktore urci lekar..ja som mala papier od neurologa a potom som tam isla k lekarovi,takze to budete potrebovat aj vy..k lekarovi sa dostane hned v ten den,len sa caka cca 1-2hod k nemu..ale teraz je tam menej ludi ak bolo v zime..

oli18
29. máj 2024

Urcite je tato reha najrychlejsia zo vsetkych. A poradie spravodlive. Ked som isla prvykrat k lekarovi, dosla som o pol 7 rano a ked otvorili bola som k lekarovi prva. Stalo tam uz par ludi, ale ti isli na procedury. Lekari su ukrajinski manzelia, obaja velmi zlati. Je tam vela ludi, takze denne si treba na tie procedury poriadne pockat. Ale zase je dobre to, ze prist sa da kedykolvek, zobrat cislo a cakat. Na niektore procedury sa casuje.

lukbe
29. máj 2024

@nata97 už odpísali nado mnou, daju procedúry podľa stavu a diagnozy.

nata97
autor
29. máj 2024

@alenamihal a je to tam drahé

lukbe
29. máj 2024

@nata97 podľa mňa nie, plynové inj sa platia, ak ich chceš, plus asi razova vlna, inak to ide na poisťovňu.

nata97
autor
29. máj 2024

@lukbe aha tak dobre ďakujem za rady skúsim to tam

rossio
9. jún 2024

@nata97 v rehacentre na čapajevovej sú termíny do týždňa k doktorke...dá sa objednať cez ecasenku aj vybrať poradie.