Ahojte,môžem sa spýtať aké máte skúsenosti s detskou kardiologickou na levočskej ulici?platíte za ultrazvuk? ďakujem 🙂
ja odporúčam MUDr. Kopčíkovú Janu super prístup k deťom
@misa1308 a ešte aký ton použila a všetko bez bločku,som ostala úplne mimo z toho,ako so mnou jednala.nic nevysvetlila len ma odbila že má iných pacientov a vôbec ani sestrička nevedela že aký blocik má dať,tak sa mi to zdá podozrivé celé.nas vezme do starej Ľubovne,že tiež je tam dobrá doktorka a patríme tam.este mi známa hovorila že aj doktor Janko je super,tiež je v Prešove,skúste ešte jeho
@luciazen treba ist do poistovne oznamit neopravne vyberanie poplatkov, resp to oznamit aj lekarskej komore, ci je to ok.
@stanulienkat áno lenže ja nemám žiaden doklad,keďže mi ho nedali,tak neviem či by to bolo niečo platne
@luciazen no ved sa stazovat, ze ti ho ani nedali.
@luciazen to je pani dr. Turlikova? Chodím k nej s 3 deťmi, myslím si, že je v pohode, odborníčka. Trošku na hlavu je tam systém, že najprv je len kontrola a potom o pár dní vas objedná na echo, čiže treba tam ísť na dvakrát. Platili sme, ak sa nemýlim, 4€ za nejaké vyšetrenie a 10€ za echo. Ale ak sa nemýlim, platí to len VšZP