Recenzie na detskú kardiológiu na Levočskej

luciazen
20. sep 2023

Ahojte,môžem sa spýtať aké máte skúsenosti s detskou kardiologickou na levočskej ulici?platíte za ultrazvuk? ďakujem 🙂

misa1308
21. sep 2023

@luciazen to je pani dr. Turlikova? Chodím k nej s 3 deťmi, myslím si, že je v pohode, odborníčka. Trošku na hlavu je tam systém, že najprv je len kontrola a potom o pár dní vas objedná na echo, čiže treba tam ísť na dvakrát. Platili sme, ak sa nemýlim, 4€ za nejaké vyšetrenie a 10€ za echo. Ale ak sa nemýlim, platí to len VšZP

ria13479
21. sep 2023

ja odporúčam MUDr. Kopčíkovú Janu super prístup k deťom

luciazen
autor
21. sep 2023

@misa1308 presne veď to že treba ísť 2x a ja to mám ďaleko, toľko cestovať.ale ja som platila za echo 20€ tak som chcela vedieť či to každý toľko platí, lebo mi to príde dosť veľa

luciazen
autor
21. sep 2023

@ria13479 ďakujem,chcem zmeniť len som chcela vedieť či k turlikovej niekto chodí a či tiež toľko platí ako ja

misa1308
22. sep 2023

@luciazen boli sme v júni, určite som za jedno dieťa platila 10€. Aj my chceme zmeniť lekára, mám aj výmenné lístky , chcela som ísť k MUDr. Dziva, ale nechcú nás zobrať, keďže už máme svojho kardiológa

luciazen
autor
22. sep 2023

@misa1308 a ešte aký ton použila a všetko bez bločku,som ostala úplne mimo z toho,ako so mnou jednala.nic nevysvetlila len ma odbila že má iných pacientov a vôbec ani sestrička nevedela že aký blocik má dať,tak sa mi to zdá podozrivé celé.nas vezme do starej Ľubovne,že tiež je tam dobrá doktorka a patríme tam.este mi známa hovorila že aj doktor Janko je super,tiež je v Prešove,skúste ešte jeho

stanulienkat
22. sep 2023

@luciazen treba ist do poistovne oznamit neopravne vyberanie poplatkov, resp to oznamit aj lekarskej komore, ci je to ok.

siklsi
22. sep 2023

@luciazen čo doktor Janko na Sekčove? 🙂 za mňa super

luciazen
autor
22. sep 2023

@siklsi nie mi sa bavíme o turlikovej kardiologicke,Janko viem že je dobrý,len či berie nových pacientov

luciazen
autor
22. sep 2023

@stanulienkat áno lenže ja nemám žiaden doklad,keďže mi ho nedali,tak neviem či by to bolo niečo platne

stanulienkat
22. sep 2023

@luciazen no ved sa stazovat, ze ti ho ani nedali.

siklsi
23. sep 2023

@luciazen doktorku nepoznám, mám skúsenosť len s dr. Jankom...za ultrazvuk sme neplatili, zobral nás v pohode a bol super. 🙂

luciazen
autor
23. sep 2023

@siklsi tak potom tomu nerozumiem,že lekár ktorý robí to isté, neberie nič a iná za to berie poplatky 🤔 to už sa nehanbia ani na deťoch zarábať, neskutočné,kam sme sa dostali s tým zdravotnictvom

siklsi
24. sep 2023

@luciazen no dosť blbé, to verím... platíme si poistenie a ešte u lekára platíme každú hlúposť..

endzi83
27. sep 2023

@luciazen ak vám nie je ďaleko do Košíc, tak kardiologicka Schwarzcova je odborníčka aj sestričku má super. Deťom zaspieva alebo ich rozptyľuje kým robí potrebné úkony. Ešte sme pri nej nikdy nič neplatili. Vysvetlí a komunikuje s rodičmi. My k nej chodíme od narodenia.