Ahojte, nemáte niekto odporúčanie na dobrého psychiatra Prešov, Košice?
Tak aby bol ochotný pomôcť a poradiť a nie iba skúšal na pacientovi rôzne druhy liekov.
Ďakujem.
@oli18 skôr ide o to aby sa o pacienta lekár aj zaujímal. Prebral s ním jeho ťažkosti, navrhol nejaký spôsob liečby. Stretávam sa s lekármi, ktorí nemajú šajnu o diagnóze, hoci papier majú pred sebou na stole a predpisujú lieky, ktoré ich prvé napadnú bez ohľadu, či môžu zabrať alebo ešte viac uškodiť.
@dotssy Ja si nemyslím, že bežný pacient vie posúdiť, či má lekár šajnu o diagnóze, ani že či predpisuje liek, ktorý ho prvý napadne. Je pravda, že liek nemusí pacientovi zabrať, čo dopredu lekár nemôže vedieť. Hocijaký, nielen predpísaný psychiatrom. Ak nepomáha, treba komunikovať s lekárom a zmeniť liek. Čo ja viem, na to slúži práve hospitalizácia na oddelení. Moja kamoška mala zdravotné problémy 8 rokov a nechcela si pripustiť, že sú na psychickom podklade. 14 dňová hospitalizácia jej stačila na nastavenie liečby a už tretí rok je v poriadku.
Si si ista, ze potrebujes psychiatra? Lebo od neho sa bez liekov neodchadza. Ci by si najprv nemala skusit psychologa.