Prešov verzus Košice na bývanie

11. jún 2023

Pre ktoré z miest by ste sa vy rozhodli a prečo ?

biankaaaa
11. jún 2023

Určite Košice, oveľa viac pracovných príležitostí, viac možností, krajšie mesto, aj keď samozrejme drahšie nehnuteľnosti.
Ja som celý život bývala v Košiciach, vydala som sa ku Prešovu a nedá sa to veru porovnať 😔

elizabet173
Autor odpoveď zmazal
Zobraz
jaskolka
11. jún 2023

Košice. Rovnake dôvody

beata_k
11. jún 2023

Kosice. Vacsie je vacsie. To neoklames.

diewcatqoo
11. jún 2023

Kosice. Okrem vyssie spomenutych veci sa mi Kosice ako mesto pacia ovela viac.

nikto2234
Odpoveď bola odstránená
Zobraz
shewinka
11. jún 2023

Košice ♥️♥️♥️

simona20201309
11. jún 2023

Jednoznačne Košice

hankm
11. jún 2023

Ako clovek zijuci v PO a pracujuci v KE odporucam niektore stredne velke mesto v Nemecku 😁

ivangeline
11. jún 2023

haha...Kosice... ;D

laura07
11. jún 2023

@jaskolka Košice🧡 škoda že som musela na západ. Ach.

To malo byt autorovi. Jaskolka prepáč 🙂

laura07
11. jún 2023

@hankm 😁 keď už, tak Aljaška. Tým sa vyrážam ja 🤣 ale všetci si furt cestu nájdu!! Otrasne 😁

tykat
11. jún 2023

Byvala som 5r v KE a 10r v PO. Takze zo skusenosti...vybrala by som nejake ine mesto. Ale ak by som musela tak asi KE.

kamoska_z_konika
12. jún 2023

@hankm asi som blba ale 25 rokov som prežila v KE a v Po mi je lepšie. Prácu som nasla skôr a aktuálne som v takej kde som spokojná. Odisla by som už jedine do Nemecka alebo Rakúska.

hankm
12. jún 2023

@kamoska_z_konika to teda asi si ta povestna vynimka ... 😁 mne osobne nemali KE co poskytnut (okrem prace) nevidel som dovod prestahovat sa. Na bezny denny zivot tu mam vsetko. A ak chcem nieco ine, tak aj tak volim za tym ist mimo region. Ale uznavam, ze v KE to zije viac. Presov je mrtvy, to bez debaty. A v pripade potencialneho stahovania sa zhodneme. Uz ked, tak jednoznacne uplna kvalitativna zmena.

ixayxa
12. jún 2023

Som Prešovčanka, bývam a žijem v Prešove, ale odporúčam Košice. Viac pracovných a kultúrnych príležitostí.

kosiceapartments
Odpoveď bola odstránená
Zobraz