Pre ktoré z miest by ste sa vy rozhodli a prečo ?
Košice. Rovnake dôvody
Kosice. Vacsie je vacsie. To neoklames.
Kosice. Okrem vyssie spomenutych veci sa mi Kosice ako mesto pacia ovela viac.
Košice ♥️♥️♥️
Jednoznačne Košice
Ako clovek zijuci v PO a pracujuci v KE odporucam niektore stredne velke mesto v Nemecku 😁
haha...Kosice... ;D
Byvala som 5r v KE a 10r v PO. Takze zo skusenosti...vybrala by som nejake ine mesto. Ale ak by som musela tak asi KE.
@hankm asi som blba ale 25 rokov som prežila v KE a v Po mi je lepšie. Prácu som nasla skôr a aktuálne som v takej kde som spokojná. Odisla by som už jedine do Nemecka alebo Rakúska.
@kamoska_z_konika to teda asi si ta povestna vynimka ... 😁 mne osobne nemali KE co poskytnut (okrem prace) nevidel som dovod prestahovat sa. Na bezny denny zivot tu mam vsetko. A ak chcem nieco ine, tak aj tak volim za tym ist mimo region. Ale uznavam, ze v KE to zije viac. Presov je mrtvy, to bez debaty. A v pripade potencialneho stahovania sa zhodneme. Uz ked, tak jednoznacne uplna kvalitativna zmena.
Som Prešovčanka, bývam a žijem v Prešove, ale odporúčam Košice. Viac pracovných a kultúrnych príležitostí.
Určite Košice, oveľa viac pracovných príležitostí, viac možností, krajšie mesto, aj keď samozrejme drahšie nehnuteľnosti.
Ja som celý život bývala v Košiciach, vydala som sa ku Prešovu a nedá sa to veru porovnať 😔