Ahojte. Budúci rok, k nám pribudne nový člen rodiny.
S ktorou pôrodnicou máte dobré skúsenosti. Stará alebo nová.
Ďakujem za odpoveď
Okrem toho,že je tu xy presne takýchto diskusii,skús napísať,čo ty očakávaš?čo je pre teba dôležité ?ja som rodila 5x v monobloku,čiže za mňa nová určite .
@stastnamamulka no zaujímalo by ma či podajú epiduralku na požiadanie alebo sa vyhovárajú ,ako ju nepodat. Ďalej ako je riešená kúpeľňa a toaleta spoločná alebo sú na každej izbe. Deti sú pri nás na izbe alebo sú niekde inde.
@00momo rodila som v máji v novej. Pýtali sa či chcem epidural ale nechcela som. Wc je na izbe sprcha spoločná. Na izbe Max 3 ženy. Deti sú na novorodeneckom oddelení ale keď sa vás opýtajú či chcete dieťa na izbe už tak vám ho dajú. Berú len na vizitu a na kúpanie pokiaľ je už s vami na izbe
@lucia20032003 takže len wc na izbe a sprcha niekde inde?. A môžem odmietnuť aby mi ho zobrali?
@00momo určite stará 🥰
@mamkacharlotta aké sú tam výhody oproti novej
@00momo na kúpanie a vizitu musia zobrať. Inak je s vami. Okrem prvej noci
@00momo v novej je v jednej nadštandardnej izbe sprcha s wc na izbe,inak sú sprchy na chodbe
@stastnamamulka viete mi povedať koľko stojí nadštandard?
@00momo sú tam dve nadštandardné izby,v jednej je nové wecko+telka+prebaľovací pult cca 25e/noc a v druhej je aj sprcha,ta je drahšia (neviem presnú sumu)
@stastnamamulka viete mi povedať či vôbec existuje nemocnica kde su wc a sprchy na izbách bez toho aby človek musel platiť nadštandard?
@00momo na východe neviem, keďže som rodila iba v PO,ale isto napr.Bory Bratislava napr.🤷len tam zasa býva poradovník do pôrodnice,čo som postrehla...
@stastnamamulka ach jaj.