Prešov - pôrodnica

00momo
4. nov 2024

Ahojte. Budúci rok, k nám pribudne nový člen rodiny.
S ktorou pôrodnicou máte dobré skúsenosti. Stará alebo nová.
Ďakujem za odpoveď

alzbetkakockova
Odpoveď bola odstránená
Zobraz
stastnamamulka
6. nov 2024

Okrem toho,že je tu xy presne takýchto diskusii,skús napísať,čo ty očakávaš?čo je pre teba dôležité ?ja som rodila 5x v monobloku,čiže za mňa nová určite .

00momo
autor
7. nov 2024

@stastnamamulka no zaujímalo by ma či podajú epiduralku na požiadanie alebo sa vyhovárajú ,ako ju nepodat. Ďalej ako je riešená kúpeľňa a toaleta spoločná alebo sú na každej izbe. Deti sú pri nás na izbe alebo sú niekde inde.

lucia20032003
7. nov 2024

@00momo rodila som v máji v novej. Pýtali sa či chcem epidural ale nechcela som. Wc je na izbe sprcha spoločná. Na izbe Max 3 ženy. Deti sú na novorodeneckom oddelení ale keď sa vás opýtajú či chcete dieťa na izbe už tak vám ho dajú. Berú len na vizitu a na kúpanie pokiaľ je už s vami na izbe

00momo
autor
7. nov 2024

@lucia20032003 takže len wc na izbe a sprcha niekde inde?. A môžem odmietnuť aby mi ho zobrali?

mamkacharlotta
7. nov 2024

@00momo určite stará 🥰

00momo
autor
8. nov 2024

@mamkacharlotta aké sú tam výhody oproti novej

lucia20032003
8. nov 2024

@00momo na kúpanie a vizitu musia zobrať. Inak je s vami. Okrem prvej noci

stastnamamulka
8. nov 2024

@00momo v novej je v jednej nadštandardnej izbe sprcha s wc na izbe,inak sú sprchy na chodbe

00momo
autor
9. nov 2024

@stastnamamulka viete mi povedať koľko stojí nadštandard?

stastnamamulka
9. nov 2024

@00momo sú tam dve nadštandardné izby,v jednej je nové wecko+telka+prebaľovací pult cca 25e/noc a v druhej je aj sprcha,ta je drahšia (neviem presnú sumu)

00momo
autor
10. nov 2024

@stastnamamulka viete mi povedať či vôbec existuje nemocnica kde su wc a sprchy na izbách bez toho aby človek musel platiť nadštandard?

stastnamamulka
10. nov 2024

@00momo na východe neviem, keďže som rodila iba v PO,ale isto napr.Bory Bratislava napr.🤷len tam zasa býva poradovník do pôrodnice,čo som postrehla...

00momo
autor
10. nov 2024

@stastnamamulka ach jaj.