Dobrý deň.
Bol si niekto robiť zubné implantáty v tejto klinike? Ak áno ako ste boli spokojný?
@medyna Však práve i ja už veľmi dlho čakám na neho. Už aj RTG mi spravili a bola som sa tam pýtať minule, že čo a že on si to ešte nepozeral,on ide ešte na dovolenku a pod. Ale, že mi bude stiahnutá suma za čakanie, tak som zvedavá. I ja som rozmýšľala o Šucovi, ale on má o možno 50 percenta vyššie ceny ako oni si myslím. A ja nezarábam momentálne ani cent, takže cenovo mi Šuca neprichádza do úvahy. 🤔
Chápem, ani ja nie som nejaký pracháč, ale odrádza ma to čakanie ... a hlavne, ak by bol nejaký problém, ako ho budem riešiť, keď lekár nie je vždy k dispozícii.
A šuca má teraz zľavu 150,00 eur na implatnát, keď si stiahneš nejaký link, pozri na ich FCB
@medyna Viem, ale i tak má vyššie ceny a ja nie som priamo z PO, nepoznám poriadne Prešov a dent sú pár metrov od zastávky, tak preto mi to vyhovuje. Ale idem už im napísať a tlačiť ich do toho, lebo to nie je normálne.
@medyna A ten implantolog neviete ako sa volá v dent Prešov však?
Oleg Klym, pýtala som sa na to. Podľa Googlu pôsobí v BA.
@medyna Ďakujem, no tuším on pôsobí aj v PP, pretože keď mi včera volali, tak sa má pýtali, či by som neišla za ním do PP.
a pôjdete?
Nie, keďže mi nevyhovuje čas a dátum a mám chorého syna doma
@medyna A Vy ste už boli pri Šucovi?
áno, bola, ja som už dohodnutá na postupe, ako to budeme riešiť. V priebehu 3 týždňov sa to celé zomlelo, ešte som si nechala aj čas na rozmyslenie. Budúci týždeň v utorok začíname "proces". U mňa je to trochu komplikovanejšie, je potrebných viac úkonov.
@medyna ja som minulý týždeň v sobotu bola na implantáty. Najprv mi dali dole mostík a vytrhli ostatné korene a dali 4 implantáty, zajtra mám ísť už na fixnú protézu, tak uvidím či mi ju nasadia.
@lubomira11 och, a to naraz všetko? Ako ste to zvládli? Mne sa zatiaľ po vytrhnuti dorába kosť a 22.7. idem na implantáty. Aký ste z toho mali pocit?
A to už máte rany zahojene? To bola rýchlovka.
@medyna no veru všetko naraz robil. 4 implantáty. Robil mi to asi cca 1,5 hodín. Tak potom mi už po zákroku po dvoch injekciách prišlo už nevoľno, ale dali mi potom vodu a už dobre bolo. A v pohode sa cítim, no som zvedavá čo mi zajtra povie, či mi ich moje telo prijalo... Práveže ešte nemám podľa mňa zahojene, keďže má to ešte bolí, tak uvidím či mi ju vôbec nasadí tú fixnú protézu. Ja som sa ho pýtala 2x či to už budem mať zahojene a on áno. No neviem...
Držím palce nech je všetko ok. Čo som ale čítala o tých implantatoch, zuby sa dávajú až po dvoch mesiacoch, aby bola skrutka dobre zrastena s kosťou a nevyskytol sa žiadny problém. Ale tak hádam lekár vie, čo robí. Ozvite sa, ako to dopadlo, ja idem v utorok vyberať stehy a potom až toho 22.7.
@lubomira11 aká je prosím cena za 1 implantát?komlet všetko…
@janka1102 ja mám 4 implantáty hore a celkovo som platila 5000 eur. Dúfam, že už nič nebudem platiť. 🤦
@medyna Áno niektorý tak hovoria, nakoniec až v utorok poobede mám prísť. Som zvedavá ako to zase bude stále predlžovať.
@lubomira11dik Boli ste v Poprade či prišiel do Prešova? Ozvite sa potom, prosím, či je všetko ok.
@medyna presunuli mi termín na utorok poobede.
@medyna tak už mám nasadenú protézu.
Super, tak to máte za sebou. Ja idem 22.7. na skrutky, a potom korunky. Ako sa vám to hojí? Nebolí vás to? Ja som dnes len stehy vyberať.
@medyna Bolí ma prava strana a dnes idem skúsiť i tvrdšie jesť, tak uvidím ako to dám s mojimi zubami.
@medyna prajem veľa síl aby všetko bolo v poriadku
@lubomira11 ďakujem, ozvem sa, ako to dopadlo
@medyna Dobrý deň. Tak ako? Všetko v poriadku? Mňa pobolievajú uši, ušný mi povedal, že tam nič nevidí, že to môžu byť kĺby. No dnes mi implantátor povedal po 3D RTG, že je všetko v poriadku. Tak neviem potom z čoho má bolia. ,🤷
Akurát dnes som bola na zavedenie implantátov do kosti. Nebolelo, ale bolo to kus nepríjemné, ale viacej som sa bála ako bolelo. Ja mám teraz zošite rany, o týždeň pôjdem vyberať stehy, potom proces liečenia. Zatiaľ ok, aj bolesť sa dá vydržať bez tabletky. Verím, že sa všetko ujme bez problemov. S tými ušami je to nepríjemné, snáď to časom prejde.
@medyna verím, že všetko budete mať i Vy v poriadku. A koľko implantáty Vám dával?
Ja som sa chystala aspoň na konzultáciu, nakoniec som však nebola, objednala som sa síce, ale doktor, ktorý robí implantáty tam chodí tak cca. 1x za dva týždne a nevedela som sa dohodnúť na čase, keďže pracovne som sa nevedela prispôsobiť. Nakoniec som išla k Šucovi, ten je tam vždy a nedochádza.