Požičovňa šiat na svadbu

domi235
9. nov 2023

Ahojte hladam pozicovnu siat na svadbu ako host.
Vacsina pozicovni maju stare vzory, ktore uz sa nenosia.
Prosim vas, mate skusenost s nejakou pozicovnou? Presov, Kosice, medzíaborce, michalovce,humenne, snina?
Nasla som pozicovnu siat kde su pekne saty ale vypozicanie 100€. Pri dedinke pri svidinku, je pozicovna.
Je to prehnana cena podla vas ?

Ďakujem

zeldia
9. nov 2023

@domi235 a svadba je kde, v akých priestoroch? Nechces neake saty z bonprix za 30e? Ja som toto riešila nedávno a kupila som si síce drahsie saty z ozety ale budem aj som ich viackrát už mala na bežne nosenie. Muz mal požičaný smoking z KE veľmi mila majiteľka ale ci sa ti budú pacit saty ktoré tam ma netusim ale ak sa ti chce ísť pozriet je to blízko stanice stačí ísť peso: http://www.salonbonnet.sk/

anjelicek26
9. nov 2023

Ked si chces pozicat 500e saty, bude tych 100e (vratane naslednehov vycistenia) v poriadku... ked su to saty za 150e je ta cena sialena a to si ich radsej rovno kup...

domi235
autor
9. nov 2023

@zeldia bonorix som uz davno nepozerala skusim pozriet tam saty,

domi235
autor
9. nov 2023

@anjelicek26 problem je v tom ze kazdy rok mame svadbu a neoplati sa mi kupovat saty.

domi235
autor
9. nov 2023

@anjelicek26 pozerala som pozičovnu v Kapišovej to je dedina pri Svidniku. Maju tam pozicanie siat na svadbu pre nevesty ale aj pre hosti. Nerobim reklamu. Na ig a fb su ako svadobne centrum Danka, pekny vyber siat pre hosta aj videla som dost pozitivnych recenzii, aj sesterky si poziciavali saty,ale cena 100€ trosku ma odradza.

lelelienka
9. nov 2023

Ja by som v dnesnej dobe, ked sa pekne saty daju zohnat uz od cca 30 eur vobec saty nepoziciavala, to sa proste neoplati. A pokojne ich mozes pouzit aj na dalsi rok, nemusis mat snad na kazdu svadbu nove saty 😉

domi235
autor
9. nov 2023

@lelelienka saty zhanas cez ake overene stranky?

zeldia
9. nov 2023

@domi235 och tie saty sú nadherne, otázka znie kde v akých priestoroch sa koná svadba. Lebo ak v neakom hoteli alebo v dedinskom kulturáku či to nie je privela predsa si hosť nie nevesta potrebujes takúto róbu?

domi235
autor
9. nov 2023

@zeldia svadba je v meste v hoteli, zhanam midy saty, ziadne tazke saty lahke

zeldia
9. nov 2023

@domi235 ja by som si na tvojom mieste požičala za tu stovku. Saty sú krasne a určené na plesy, stužkové atd. Ak máš pocit že si ta svadba žiada taky typ šiat tak by som ďalej nestrácala cas hľadaním.

lelelienka
9. nov 2023

@domi235 ja som si napriklad toto leto kupila svadobne saty (tehu ale univerzalny strih aj bez bruska) na vlastnu svadbu v aboutyou, pod kolena, strihnute pod prsiami, krasne jednoduche za smiesnych 37 eur 😉

gabik21
Odpoveď bola odstránená
Zobraz