Poraďte základnú a materskú školu v Prešove

zuzanella888
22. feb 2022

Veľmi mi pomôžete,ak mi poradíte dobrú základnú školu pre tretiaka a prvačku. Kde deti nezaťažujú s neskutočným množstvom domácich úloh. A úplne najideálnejšie by bola poblizku materská škola 🙈 Sťahujeme sa do Prešova, nepoznám to tam,tak nech sa mám aspoň od čoho odraziť. Za každú radu ďakujem 🙂

alenamihal
23. feb 2022

vsak zalezi ,kde v Presove...

helga3008
25. feb 2022

@zuzanella888 zalezi na ktorom sidlisku, na vazeckej skolke maju volne miesta, hned tam je aj skola no nie je jedna z najlepsich. Vyborna je Srobarova skola a hned vedla je jurkovocova skolka.

pallacinka
28. feb 2022

@zuzanella888 Naše deti chodia na Evanjelickú ZŠ, je v meste a patrí k nej aj MŠ. Na prvom stupni mali naše deti minimum úloh, ale netuším, do akej miery to závisí od konkrétnej učiteľky.

nikaeli
28. feb 2022

@helga3008 Šrobárovu školu nepovažujem za výbornú.. je to moja alma mater a s hrdosťou som tam dala dcéru, no som maximálne sklamaná 😔 dištančné vzdelávanie na druhom stupni ani nekomentujem. Pre bystré a šikovné deti prezentujúce školu, áno. Pre ostatné deti bohužial nie. Syna tam už nedám.

helga3008
4. mar 2022

@nikaeli aj moja, doteraz som v kontakte s ucitelkami. No vela tych dobrych uz odislo a neviem ako to je teraz. A tie starsie ucitelky maju podla mna problem s novou technikou no urcite je tam toho viac.