Ahojte tie, čo ste boli na sono prsníkov na poliklinike pri radnici, u koho ste boli? Povedali mi do tel., že teraz tam je pán doktor. Nemáte skúsenosť? Ďakujem
@modrymotyl8
@charmamte
no neviem asi nie, keďže som sa objednala na ďalší týždeň hneď a povedali mi, že ale tam je pán doktor 🤷♀️
Pokiaľ viem, tak sono robia na poliklinike sever, pŕ radnici robia mamografiu. Bola som asi pred mesiacom, Dr. Haková tam bola a bolo to mamo. Ale mohlo sa to zmeniť
@ariesi som tehotná, na mamografiu teda isť nemôžem, povedala som to a dali mi termín na polikliniku pri radnici k nejakému dr. 🤷♀️ uvidíme teda
A nie je jedno, či je to doktor alebo doktorka? Svoju prácu si urobia rovanko, či nie? 😀 to len tak pomimo
@tanyag je to úplne jedno, o odbornosti by som si ani nedovolila pochybovať, skôr som chcela počuť, či niekto nemá reálnu skúsenosť...navyše som hanblivka a dosť stresujem, keď mám isť ku chlapovi :D
das mi vedieť či tam bola Hakova či iný mudr ? Dakujem
@modrymotyl8 jasné napíšem v pondelok :!
Ahoj no kto nakoniec robil to usg?
@modrymotyl8 ahooj, nakoniec teda fakt nebola pani doktorka, bol to pán dr. Hako.
A to je tej doktorky manžel či ? Ona už nebude robiť usg nevieš ?
@modrymotyl8 netušim vôbec, je to vraj prednosta kliniky..veľmi milý mladý pán, precízne sono, za mňa top 🙂
Ďakujem velmi pekne 🙂
Už tam nie je MUDr. Hákova?